Direct online boekenPaul Dingemans

Paul Dingemans

Paul Dingemans – Osteopaat


Vanaf mijn jeugd ben ik altijd verbonden geweest met bewegen. Het kunnen bewegen/sporten is altijd een voorrecht geweest, maar dat besef is er pas op het moment dat je dit voor een periode niet meer kunt vanwege pijnklachten.

Tijdens mijn loopbaan, onder andere als fysiotherapeut, heb ik bij diverse praktijken gewerkt en ben ik daarnaast onderdeel geweest van de medische staf van het Nederlands Rolstoelbasketbalteam en BH&BC Breda Heren 1.

Met de opleiding osteopathie heb ik mezelf verder ontwikkeld tot een betere behandelaar. De holistische visie, waarbij het lichaam wordt gezien als één geheel, is voor mij essentieel tijdens het vraaggesprek, het onderzoek én de behandeling.

Paul Dingemans is een ervaren therapeut die wij bereid hebben gevonden om in te vallen gedurende het zwangerschapsverlof van Hélène Fokker. Hij heeft zijn eigen osteopathie praktijk in Breda en een ruime ervaring.

Hij zal vanaf januari 2019 tot april 2019 bij ons aanwezig zijn.

Boek nu uw afspraak

U kunt online bij ons een afspraak maken en uw gegevens in onze elektronisch patiëntendossier plaatsen. Hierdoor kunnen wij meer tijd besteden aan uw Osteopathie, Fysiotherapie of Krullaards Perfect Reset behandeling.
Online boeken

Klachten bij volwassenen:

  • Pijnklachten van nek, rug of schouder
  • Gewrichtspijnen
  • Uitstralende pijn in armen of benen
  • Sportblessures, verstuikingen
  • Whiplash
  • Migraine en hoofdpijn
  • Maag of darmklachten
  • Aangezichtspijn
  • Pijn na een operatie
  • Liesklachten

Ik heb zeer veel ervaring in klachten aan de wervelkolom.

Na een lange tijd rondgelopen te hebben met veel rug- en hoofdpijn klachten, heb ik een aantal maanden geleden bij Fosteo aangeklopt. Sinds die tijd heb ik een aantal behandelingen gehad en zijn de klachten heel veel minder geworden! Ik voel me daarnaast ook altijd helemaal op mijn gemak en in goede handen bij Hélène en zou Fosteo dan ook zeker aanraden!
L. van Oijen, Rotterdam
[31-3-2017] (25 jaar)
Beste Fosteo, Ik ben ontzettend blij geweest met de diensten van Fosteo. Wij hadden een huilbaby die op haar toppunt 14 uur per dag huilde. Na 1 behandeling en adviezen voor thuis is onze huilbaby verandert in een lief meisje met een normaal huilpatroon van nog maar 1 of 2 uur per dag. De praktijk is schoon en netjes en er werd goed naar ons geluisterd. Ook is het personeel vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. B. Rietveldt
B. Rietveldt, Rotterdam
[4-1-2018] (9 weken)
Door de buurman van de Zitacademie ben ik bij Fosteo terecht gekomen. Hé Joop, is goed voor je , ze zetten je bekken recht. Mooi. Sceptisch als ik ben heb ik me op de trilplaat laten zetten. Eerst werd ik opgemeten en daarna op de plaat met wat bewegingen. Na 5 minuten stap je van de plaat, kijkt even rond en denkt ”dit kan niet waar zijn”. De pijn in mijn onderrug was helemaal weg. Dan kijk je nog even om je heen en denkt dat dit zo wel weer terug komt. Nu 2 maanden later voelt mijn rug nog steeds veel beter dan hij de afgelopen jaren heeft gedaan. Ik heb daar 1 behandeling genoten, de hele cyclus bestaat uit 3 behandelingen. Nooit geweten, niet geloofd en toch beleefd. Gewoon super.
Dhr. J. Bos, Mijdrecht
[5-1-2015] (59 jaar)

Adres

Burgemeester Hoffmanplein 30A
3071 XL Rotterdam (Noordereiland)

Bereikbaar met bus 32 en 47
Gratis parkeren voor de deur

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17.00
Woensdag09.00 - 21:00
Donderdag09:00 - 14:30
Vrijdag14.00 - 17:00

Contact

Als u vragen heeft kunt u ons altijd bellen of mailen.

06 - 15 901 333

OnlineEen afspraak maakt u het snelst online!