Direct online boekenPaul Dingemans

Paul Dingemans

Paul Dingemans – Osteopaat


Vanaf mijn jeugd ben ik altijd verbonden geweest met bewegen. Het kunnen bewegen/sporten is altijd een voorrecht geweest, maar dat besef is er pas op het moment dat je dit voor een periode niet meer kunt vanwege pijnklachten.

Tijdens mijn loopbaan, onder andere als fysiotherapeut, heb ik bij diverse praktijken gewerkt en ben ik daarnaast onderdeel geweest van de medische staf van het Nederlands Rolstoelbasketbalteam en BH&BC Breda Heren 1.

Met de opleiding osteopathie heb ik mezelf verder ontwikkeld tot een betere behandelaar. De holistische visie, waarbij het lichaam wordt gezien als één geheel, is voor mij essentieel tijdens het vraaggesprek, het onderzoek én de behandeling.

Paul Dingemans is een ervaren therapeut die wij bereid hebben gevonden om in te vallen gedurende het zwangerschapsverlof van Hélène Fokker. Hij heeft zijn eigen osteopathie praktijk in Breda en een ruime ervaring.

Hij zal vanaf januari 2019 tot april 2019 bij ons aanwezig zijn.

Boek nu uw afspraak

U kunt online bij ons een afspraak maken en uw gegevens in onze elektronisch patiëntendossier plaatsen. Hierdoor kunnen wij meer tijd besteden aan uw Osteopathie, Fysiotherapie of Krullaards Perfect Reset behandeling.
Online boeken

Klachten bij volwassenen:

  • Pijnklachten van nek, rug of schouder
  • Gewrichtspijnen
  • Uitstralende pijn in armen of benen
  • Sportblessures, verstuikingen
  • Whiplash
  • Migraine en hoofdpijn
  • Maag of darmklachten
  • Aangezichtspijn
  • Pijn na een operatie
  • Liesklachten

Ik heb zeer veel ervaring in klachten aan de wervelkolom.

Beste Hélène, hierbij wilde ik je heel erg bedanken voor de goede osteopathie behandelingen. Het proberen van de perfect reset behandeling was helemaal het einde. Na mijn nekhernia kon ik met de nek haast niet naar de rechterkant draaien. Na deze behandeling is dit ook helemaal goed gekomen. Daarbij moet ik er wel bij vertellen dat je de inleg zooltjes wel elke dag in de schoenen moet gebruiken zodat de standen wel goed blijven staan. Mensen het is zeker een aanrader.
L. Kramer, Rotterdam
[4-9-2015] (57 jaar)
Hoewel ik best hoge verwachtingen had toen ik naar KPR ging, hebben zowel het team als de technologie mij positief verrast. Dafydd was mijn behandelend therapeut en ik ben erg over hem te spreken, omdat hij een goede intake deed, zijn aanpak afstemde op mijn input en duidelijke uitleg gaf. De technologie zelf werkt verrassend snel en de bijgeleverde zooltjes vergen weinig gewenning. Ik heb vanaf de eerste tot en met de derde behandeling verbetering geconstateerd en de betreffende klachten zijn al een tijdje weg.
V. van den Adel, Rotterdam
[5-11-2015] (28 jaar)
Ik heb de laatste 30 jaar veel last van rugklachten en al veel specialisten en alternatieve genezers hiervoor bezocht. Door een vriendin werd ik gewezen op een nieuwe behandelmethode van rug- en nekklachten nl. Krullaards Perfect Reset. Met weinig vertrouwen meldde ik me aan en tot mijn grote verbazing was al na de eerste behandeling een verbetering te constateren. Ik heb eind 2015 de behandeling afgesloten en het lijkt alsof er een wonder is gebeurd. Mijn rugklachten zijn zo goed als helemaal verdwenen en ik voel me een ander mens. Ik kan iedereen met rugklachten deze behandeling aanbevelen.
E. Ditvoorst, Rotterdam
[8-3-2016] (62 jaar)

Adres

Burgemeester Hoffmanplein 30A
3071 XL Rotterdam (Noordereiland)

Bereikbaar met bus 32 en 47
Gratis parkeren voor de deur

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17.00
Woensdag09.00 - 21:00
Donderdag09:00 - 14:30
Vrijdag14.00 - 17:00

Contact

Als u vragen heeft kunt u ons altijd bellen of mailen.

06 - 15 901 333

OnlineEen afspraak maakt u het snelst online!