Direct online boekenTelefoon icoontjes Fosteo
010 - 73 71 869
06 - 15 901 333

Paul Dingemans

Paul Dingemans

Paul Dingemans – Osteopaat


Vanaf mijn jeugd ben ik altijd verbonden geweest met bewegen. Het kunnen bewegen/sporten is altijd een voorrecht geweest, maar dat besef is er pas op het moment dat je dit voor een periode niet meer kunt vanwege pijnklachten.

Tijdens mijn loopbaan, onder andere als fysiotherapeut, heb ik bij diverse praktijken gewerkt en ben ik daarnaast onderdeel geweest van de medische staf van het Nederlands Rolstoelbasketbalteam en BH&BC Breda Heren 1.

Met de opleiding osteopathie heb ik mezelf verder ontwikkeld tot een betere behandelaar. De holistische visie, waarbij het lichaam wordt gezien als één geheel, is voor mij essentieel tijdens het vraaggesprek, het onderzoek én de behandeling.

Paul Dingemans is een ervaren therapeut die wij bereid hebben gevonden om in te vallen gedurende het zwangerschapsverlof van Hélène Fokker. Hij heeft zijn eigen osteopathie praktijk in Breda en een ruime ervaring.

Hij zal vanaf januari 2019 tot april 2019 bij ons aanwezig zijn.

Boek nu uw afspraak

U kunt online bij ons een afspraak maken en uw gegevens in onze elektronisch patiëntendossier plaatsen. Hierdoor kunnen wij meer tijd besteden aan uw Osteopathie, Fysiotherapie of Krullaards Perfect Reset behandeling.
Online boeken

Klachten bij volwassenen:

  • Pijnklachten van nek, rug of schouder
  • Gewrichtspijnen
  • Uitstralende pijn in armen of benen
  • Sportblessures, verstuikingen
  • Whiplash
  • Migraine en hoofdpijn
  • Maag of darmklachten
  • Aangezichtspijn
  • Pijn na een operatie
  • Liesklachten

Ik heb zeer veel ervaring in klachten aan de wervelkolom.

Nogal sceptisch reageerde ik op een tip van een relatie om met mijn rugklachten bij Fosteo een afspraak te maken. Na het opmeten van je bekkenstand sta je op een plaat die zorgt voor een reset van je wervelkolom. Ik had al een hoop geprobeerd om van mijn lage, diepe rugklachten af te komen zonder enig resultaat. Ik moet zeggen dat het nu na 3 behandelingen erg goed gaat. Zeker in combinatie met het advies om een aantal Osteopathie behandeling te nemen heeft het bij elkaar geresulteerd in een pijnafname van 95% Zeker de moeite waard ondanks de lage vergoeding van de zorgverzekeraars.
M. Elderson, Rotterdam
[18-5-2015] – (46 jaar)
Sinds mijn vroege jeugd adem ik door mijn mond. Het gevolg van een allergie voor huisstofmijt en voortdurende verkoudheden. Via mijn peuterdochter ben ik in contact gekomen met Fosteo. Mijn dochter had voor haar eerste verjaardag al 3 keer oorontsteking gehad. En na een aantal sessies met Hélène waren de ooronstekingen en prutoren verleden tijd. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en Helène gevraagd of ze ook iets voor mij kon betekenen. Het antwoord is Ja. Na een aantal sessies,waarbij mijn kaak, nek en hoofd onder handen zijn genomen, merk ik dat ik steeds vaker door mijn neus adem haal.. En ik ben voor het eerst sinds jaren de winter doorgekomen zonder voorhoofdholte en bijhoofdholte ontsteking. Ik ben heel blij dat ik met jullie in contact ben gekomen. G.
G., Rotterdam
[20-4-2018] (44 jaar)
Hoewel ik best hoge verwachtingen had toen ik naar KPR ging, hebben zowel het team als de technologie mij positief verrast. Dafydd was mijn behandelend therapeut en ik ben erg over hem te spreken, omdat hij een goede intake deed, zijn aanpak afstemde op mijn input en duidelijke uitleg gaf. De technologie zelf werkt verrassend snel en de bijgeleverde zooltjes vergen weinig gewenning. Ik heb vanaf de eerste tot en met de derde behandeling verbetering geconstateerd en de betreffende klachten zijn al een tijdje weg.
V. van den Adel, Rotterdam
[5-11-2015] (28 jaar)

Adres

Burgemeester Hoffmanplein 30A
3071 XL Rotterdam (Noordereiland)

Bereikbaar met bus 32 en 47
Gratis parkeren voor de deur

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17.00
Woensdag09.00 - 21:00
Donderdag09:00 - 14:30
Vrijdag14.00 - 17:00

Contact

Als u vragen heeft kunt u ons altijd bellen of mailen.

06 - 15 901 333

OnlineEen afspraak maakt u het snelst online!