Online afspraak maken

Dé specialist in Osteopathie, MagShape en de KPR therapie in Rotterdam

Wij bieden als enige Osteopathie aan in combinatie met de KPR therapie en de MagShape.

OsteopathieOsteopathie baby’s

Fosteo is gespecialiseerd in Osteopathie, MagShape en de Krullaards Perfect Reset therapie. U kunt bij ons terecht voor rugklachten, nekklachten en schouderklachten, hoofdpijn, buikklachten, restless legs en baby’s met een voorkeurshouding of die overmatig huilen.

Kijk onder Osteopathie, MagShape of Krullaards Perfect Reset voor meer informatie en een uitgebreide klachtenlijst.

Online een afspraak maken

U kunt gemakkelijk online een afspraak maken. U krijgt een account waarmee u gemakkelijk afspraken kunt maken/wijzigen/afzeggen. In uw dossier zetten wij een vragenlijst klaar zodat wij met voorkennis aan uw Osteopathie, MagShape of Krullaards Perfect Reset behandeling kunnen beginnen.

Vragen kunt u mailen naar afspraak@fosteo.nl of bellen op 010 – 73 71 869.
Als u geen gehoor krijgt stuur ons dan een mail. We zijn dan aan het behandelen.

Boek nu online uw afspraak met een van onze deskundige therapeuten

  • Ruime kamers
  • State-of-the-art behandelbanken
  • Vele goede reviews
Veilig online boeken

Hélène Fokker

Eigenaar
OsteopaatLees meer

Marlon Borkulo

Eigenaar
ManagerLees meer

Joey Hensing

OsteopaatLees meer

Aanhalingstekens
Na jaren regelmatig last te hebben gehad van een pijnlijke nek en schouder besloot ik KPR te proberen. De combinatie van KPR en osteopathie heeft mij goed geholpen. Ik heb veel minder pijn en spanning in mijn spieren en ik heb meer bewegingsvrijheid. Het resultaat was er niet gelijk, maar na een paar behandelingen werd de pijn zeker minder. Hélène Fokker is echt een prettige en goede vakvrouw!
E. Hoogendoorn, ‘s-Gravenhage
[27-10-2015] (40 jaar)
Aanhalingstekens
Onze dochter is twee keer bij Wouter Mets geweest ivm onrust en veel huilen. Eerste consult nam hij uitgebreid de tijd en kwam al snel achter het probleem. Fijn dat hij de tijd neemt om het hele lijfje te onderzoeken. Na eerste consult zagen wij direct veel verbetering. Afgesproken om nogmaals langs te komen om te kijken hoe het ging. Ook nu nam hij uitgebreid de tijd om haar te onderzoeken en om uit te leggen wat hij waarom deed. Hij gaat op een hele rustige en vriendelijke manier met onze dochter om. Kortom wij zijn zeer tevreden en hadden eerder zijn hulp in moeten schakelen. Ik raad het absoluut aan, aan andere ouders met dezelfde of vergelijkbare problemen! Naast het goede resultaat wekt bij mij de rust en kunde van Dhr Mets veel vertrouwen.
H. Engelbracht (Rotterdam)
[28-1-2019] (22 weken)
Aanhalingstekens
Nogal sceptisch reageerde ik op een tip van een relatie om met mijn rugklachten bij Fosteo een afspraak te maken. Na het opmeten van je bekkenstand sta je op een plaat die zorgt voor een reset van je wervelkolom. Ik had al een hoop geprobeerd om van mijn lage, diepe rugklachten af te komen zonder enig resultaat. Ik moet zeggen dat het nu na 3 behandelingen erg goed gaat. Zeker in combinatie met het advies om een aantal Osteopathie behandeling te nemen heeft het bij elkaar geresulteerd in een pijnafname van 95% Zeker de moeite waard ondanks de lage vergoeding van de zorgverzekeraars.
M. Elderson, Rotterdam
[18-5-2015] – (46 jaar)