Online afspraak maken

Jaarlijks brengen 3 miljoen Nederlanders een bezoek aan de Fysiotherapeut

Vaak is er sprake van een overbelasting of een verkeerde beweging. De fysiotherapeut helpt u om zo goed mogelijk te bewegen of om te revalideren na een operatie.

Fysiotherapie boekenSportmassage

Fosteo, uw fysiotherapeut in Rotterdam

Voor een bezoek aan de fysiotherapeut heeft u geen verwijzing van de huisarts of specialist nodig. Fysiotherapie wordt geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit uw verzekering. Dit is afhankelijk van uw verzekeringspakket.

Een overzicht van de fysiotherapie vergoedingen bij ongecontracteerde zorg kunt u hier vinden. Dit is echter een indicatie, het beste kunt u uw eigen zorgverzekeraar hierover benaderen.

Aandoeningen waarbij een fysiotherapeut kan helpen:

Onderstaand indicaties waarvoor u bij ons kunt komen. Staat uw klacht er niet tussen, neem dan contact met ons op.

  • Artrose
  • Kneuzingen
  • CANS
  • Overbelastingsklachten
  • Rugklachten
  • Nekklachten
  • Hoofdpijn
  • Revalideren na operaties
  • Peesontstekingen
  • Spierscheuren
  • Reuma

Boek nu gelijk uw afspraak met een van onze therapeuten

  • Behandeling triggerpoints
  • Sportmassage
  • Snel online geregeld
Veilig online boeken
Ik heb de laatste 30 jaar veel last van rugklachten en al veel specialisten en alternatieve genezers hiervoor bezocht. Door een vriendin werd ik gewezen op een nieuwe behandelmethode van rug- en nekklachten nl. Krullaards Perfect Reset. Met weinig vertrouwen meldde ik me aan en tot mijn grote verbazing was al na de eerste behandeling een verbetering te constateren. Ik heb eind 2015 de behandeling afgesloten en het lijkt alsof er een wonder is gebeurd. Mijn rugklachten zijn zo goed als helemaal verdwenen en ik voel me een ander mens. Ik kan iedereen met rugklachten deze behandeling aanbevelen.
E. Ditvoorst, Rotterdam
[8-3-2016] (62 jaar)
Na bijna een jaar ernstige rugklachten en ruim 7 jaar nekklachten kwam ik bij Steffi van KPR-Rotterdam terecht. Na al die jaren met pijn was de hoop op blijvende verbetering behoorlijk vervlogen, maar wat ik nooit had verwacht is het resultaat wat er is bereikt! Na drie behandelingen met de KPR-methode waren mijn nekklachten verdwenen. De rugklachten bleven langer bestaan, maar omdat ze bij KPR en Fosteo alleen maar gaan voor het gewenste resultaat, werd ik na de behandelingen KPR gebeld door Hélène van Fosteo, die mij vroeg langs te komen voor behandelingen in haar praktijk. Na nog eens 3 behandelingen bij haar waren ook mijn rugklachten verdwenen, en kon ik eindelijk weer bewegen hoe ik dat al tijden niet meer kon! Tot op de dag van vandaag heb ik nog steeds geen pijn!
S. Roubos, Rotterdam
[20-5-2015] (26 jaar)
Had ik klachten, nee niet echt .. Soms een beetje last van mijn rug, nek. Stijf als ik ’s morgens opstond en het gevoel dat de stijfheid van mijn rug me een beetje belemmerde in mijn doen en laten. Daarom doe ik veel aan yoga en bodybalance, om een beetje soepel en lenig te blijven. Toen Marlon me vertelde van deze behandeling dacht ik, het kan geen kwaad, baat het niet, schaad het niet. Dus ik ga voor de 1e behandeling naar Rotterdam. Ik was perplex van het resultaat de eerste keer en het was ook meteen voelbaar en merkbaar. Ik had meer ruimte in mijn bewegingen in mijn hoofd en rug. Meer volume bij het inademen. Ik voelde me direct beter, een ander mens. De dag erna ga ik naar de bodybalance les en ik merk tijdens deze les dat ik met veel oefeningen veel verder kom dan normaal, echt veel verder. Ik dacht misschien is het een tijdelijke opwelling. Maar nee, de week erna kon ik nog verder. Echt bizar. De tweede en derde behandeling bleef het resultaat onveranderd. Op sommige vlakken nog ietwat verbetering. Ik voel me beter sinds ik de behandeling heb ondergaan en ervaar ook geen stijfheid meer bij het ’s ochtends opstaan. Kun je nagaan wat het met iemand doet die wel heel merkbare rugklachten heeft. En het heeft mij doen beseffen, dat je soms went aan bepaalde “klachtjes” en ongemakken. Maar wat een fijn gevoel is het als je die kleine ongemakjes niet meer hebt.
Mw, S. Wijffelaars, Tilburg
[13-4-2015] (46 jaar)