Online afspraak makenWat doen wij?

Wat doen wij

Wij hebben diverse processen vastgelegd om een hogere kwaliteit van dienstverlening te kunnen leveren. Onze werkwijze is eenvoudig en duidelijk voor u als (nieuwe) klant. Wij prefereren om eerst een onderzoek te doen voordat we beginnen met een behandeling. Ook bieden we u duidelijke behandelpakketten aan zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Ondanks dat we vaste processen hebben proberen we voor elke klant maatwerk te leveren. Elke klant, klacht en situatie vraagt om zijn eigen specifieke aanpak.

Het eerste contact

Voor het maken van een afspraak en voor vragen over onze behandelmethoden kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen. Wij proberen zo goed mogelijk bereikbaar te zijn.

Tijdens de kantooruren wordt de telefoon voor ons opgenomen door SecretariA. U kunt een terugbelverzoek bij hun aangeven dan bellen wij dezelfde dag nog terug. We streven ernaar om binnen 4 uur te reageren.

Boek nu gelijk uw afspraak met een van onze therapeuten

 
Online boeken

Intake

De Intake

Onze werkwijze bestaat uit het eerst goed bepalen wat de klachten zijn en de mogelijke oorzaak of oorzaken. Velen hebben al meerdere therapieën geprobeerd en we horen graag wat er al is geprobeerd om u van uw klachten af te helpen.

Bij een intake nemen we uw klachten op en horen graag uw behandelgeschiedenis. Indien nodig doen we een (kort) lichamelijk onderzoek om de oorzaak of status van uw klachten te bepalen.

  • Osteopathie

Bij Osteopathie is er een optie om een screening te laten doen. Dit is een zeer kort onderzoek van 15 minuten (kostprijs €30,-). Na dit onderzoek is er meer duidelijkheid te geven of osteopathie een oplossing kan bieden voor uw klachten. Voor degenen die niet 

bekend zijn met osteopathie is dit een optie om te kijken of de osteopaat iets voor u kan betekenen. Eventueel kunt u via de mail een vraag stellen.

  • Fysiotherapie

Ook bij Fysiotherapie is er de optie om een screening te laten doen. Dit is ook een kort onderzoek van 10 minuten (kostprijs 15,-). In de praktijk wordt er eigenlijk altijd een behandeling gegeven na de screening. Doorgaans is bekend wat fysiotherapie inhoudt.

  • Krullaards Perfect Reset

Bij KPR is er het Basis Functie Onderzoek (BFO) waarin ook de wettelijk verplichte screening wordt uitgevoerd. Aanvullend worden een aantal metingen verricht om zo goed mogelijk te kunnen bepalen of de KPR therapie geschikt is voor u. Dit is een onderzoek van 40 minuten (kostprijs €45,-) en valt onder fysiotherapie.

Vervolgens krijgt u advies met betrekking tot de therapie die het beste voor u geschikt is. Indien wij vinden dat het noodzakelijk is om verder onderzoek te doen of dat er een andere behandelmethode nodig is zullen wij u dit laten weten en zo nodig doorverwijzen.

 

Behandeling

Hier worden aanvullende vragen gesteld met betrekking tot uw klachten en een uitgebreider lichamelijk onderzoek verricht. Vervolgens wordt er bepaald hoe de behandeling eruit komt te zien en welke technieken er zullen worden toegepast.

Nazorg

Om u optimale zorg te verlenen plannen we graag een evaluatie na de laatste afspraak. Deze evaluatie is niet verplicht maar wij vinden het belangrijk om samen met u te kijken wat het eindresultaat is van de gehele behandeling en te bespreken wat eventuele mogelijkheden zijn als er nog bepaalde klachten aanwezig zijn.

Mochten er na de behandeling nog vragen zijn over de KPR therapie of over de osteopathie behandeling kunt u uiteraard altijd contact opnemen.

Tijdsduur behandeling

  • Osteopathie volwassenen: We streven naar 3-6 behandelsessies;
  • Osteopathie baby’s: Baby’s herstellen snel en zijn meestal met 2-3 behandelingen klaar;
  • Fysiotherapie: Als het geen chronische klacht betreft streven we naar maximaal 5-8 behandelingen;
  • KPR therapie: De KPR therapie bestaat uit minimaal 3 behandelsessies verspreidt over 5 – 7 weken.