Online afspraak maken

Wij werken bij Fosteo volgens onderstaande structuur!

Wij proberen zoveel mogelijk online te werken. U kunt zelf afspraken maken en verzetten. Voor degenen die liever telefonisch contact hebben, dat blijft mogelijk.

Mail onsBekijk onze osteopathie pagina

Het eerste contact

Voor het maken van een afspraak en voor vragen over onze behandelmethoden kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen.

Wij nemen (tijdelijk) zelf de telefoon weer aan. Overdag zijn we daarom niet altijd telefonisch goed bereikbaar. Als u een mail stuurt nemen we desgewenst telefonisch contact op.

Boek nu gelijk uw afspraak met een van onze therapeuten

  • Meerdere therapieën
  • Snel online geregeld
  • Online afspraken aanpassen
Veilig online boeken

Intake

De Intake

Onze werkwijze bestaat uit het eerst goed bepalen wat de klachten zijn en de mogelijke oorzaak of oorzaken. Velen hebben al meerdere therapieën geprobeerd en we horen graag wat er al is geprobeerd om u van uw klachten af te helpen.

Bij een intake nemen we uw klachten op en horen graag uw behandelgeschiedenis. Indien nodig doen we een (kort) lichamelijk onderzoek om de oorzaak of status van uw klachten te bepalen.

 

Behandeling

Hier worden aanvullende vragen gesteld met betrekking tot uw klachten en een uitgebreider lichamelijk onderzoek verricht. Vervolgens wordt er bepaald hoe de behandeling eruit komt te zien en welke technieken er zullen worden toegepast.

Nazorg

Om u optimale zorg te verlenen plannen we graag een evaluatie na de laatste afspraak. Deze evaluatie is niet verplicht maar wij vinden het belangrijk om samen met u te kijken wat het eindresultaat is van de gehele behandeling en te bespreken wat eventuele mogelijkheden zijn als er nog bepaalde klachten aanwezig zijn.

Mochten er na de behandeling nog vragen zijn over de KPR therapie of over de osteopathie behandeling kunt u uiteraard altijd contact opnemen.

Tijdsduur behandeling

  • Osteopathie volwassenen: We streven naar 3-6 behandelsessies;
  • Osteopathie baby’s: Baby’s herstellen snel en zijn meestal met 2-3 behandelingen klaar;
  • Fysiotherapie: Als het geen chronische klacht betreft streven we naar maximaal 5-8 behandelingen;
  • KPR therapie: De KPR therapie bestaat uit minimaal 3 behandelsessies verspreidt over 5 – 7 weken.