Direct online boekenTelefoon icoontjes Fosteo
010 - 73 71 869
06 - 15 901 333

Wat doen wij?

Wat doen wij

Wij hebben diverse processen vastgelegd om een hogere kwaliteit van dienstverlening te kunnen leveren. Onze werkwijze is eenvoudig en duidelijk voor u als (nieuwe) klant. Wij prefereren om eerst een onderzoek te doen voordat we beginnen met een behandeling. Ook bieden we u behandelpakketten aan zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Ondanks dat we vaste processen hebben proberen we voor elke klant maatwerk te leveren. Elke klant, klacht en situatie vraagt om een specifieke aanpak vragen.

Het eerste contact

Voor het maken van een afspraak en voor vragen over onze behandelmethoden kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen. Wij proberen zo goed mogelijk bereikbaar te zijn.

 • SecretariA Telefoonbeantwoording

  SecretariA Telefoonbeantwoording

  Telefonisch (buiten kantoortijden en in het weekend zijn we bereikbaar);

 • Het contact formulier op deze website;
 • Het contact formulier op de centrale KPR website
 • Ons online boekingssysteem voor het maken van een afspraak;
 • Per mail;
 • Whatsapp (06 – 15 901 333);
 • Gewoon bij ons binnenlopen.

Tijdens de kantooruren wordt de telefoon voor ons opgenomen door SecretariA. U kunt een terugbelverzoek bij hun aangeven dan bellen wij snel terug, meestal binnen drie uur. Terugbellen doen we wanneer het wat rustiger is in de praktijk of op een praktisch moment, Maar wel altijd dezelfde dag. Al het andere contact buiten de telefoon om proberen we binnen vier uur te beantwoorden.

Intake

De Intake

De Intake

Onze werkwijze bestaat uit het eerst goed bepalen wat de klachten zijn en de mogelijke oorzaak of oorzaken. Velen hebben al meerdere therapieën geprobeerd en we horen graag wat er al is geprobeerd om u van uw klachten af te helpen.

Bij een intake nemen we uw klachten op en horen graag uw behandelgeschiedenis. Indien nodig doen we een (kort) lichamelijk onderzoek om de oorzaak of status van uw klachten te bepalen.

 • Osteopathie

Bij Osteopathie is er een optie om een screening te laten doen. Dit is een zeer kort onderzoek van 15 minuten (kostprijs €30,-). Na dit onderzoek is er meer duidelijkheid te geven of osteopathie een oplossing kan bieden voor uw klachten. Voor degenen die niet bekend zijn met osteopathie is dit een optie om te kijken of de osteopaat iets voor u kan betekenen.

 • Fysiotherapie

Ook bij Fysiotherapie is er de optie om een screening te laten doen. Dit is ook een kort onderzoek van 15 minuten, echter met een kostprijs van 15,-. In de praktijk wordt er eigenlijk altijd een behandeling gegeven na de screening.

 • Krullaards Perfect Reset

Bij KPR is er een Basis Functie Onderzoek (BFO) waarin er eerst een wettelijk verplichte screening wordt uitgevoerd. Aanvullend worden een aantal metingen verricht om zo goed mogelijk te kunnen bepalen of de therapie voor u geschikt is. Vanzelfsprekend worden eerst de klachten en uw behandelgeschiedenis opgenomen. Dit is een onderzoek van 45 minuten (kostprijs €45,-) en valt onder fysiotherapie.

Vervolgens krijgt u advies met betrekking tot de therapie die het beste voor u geschikt is. Indien wij vinden dat het noodzakelijk is om verder onderzoek te doen of dat er een andere behandelmethode nodig is zullen wij u dit laten weten en zo nodig doorverwijzen.

Osteopathie behandeling

Osteopathie behandeling

Behandeling

Hier worden aanvullende vragen gesteld met betrekking tot uw klachten en een uitgebreider lichamelijk onderzoek verricht. Vervolgens wordt er bepaald hoe de behandeling eruit komt te zien en welke technieken er zullen worden toegepast.

 

Nazorg

Om u optimale zorg te verlenen plannen we graag een evaluatie na de laatste afspraak. Deze evaluatie is niet verplicht maar wij vinden het belangrijk om samen met u te kijken wat het eindresultaat is van de gehele behandeling en te bespreken wat eventuele mogelijkheden zijn als er nog bepaalde klachten aanwezig zijn.

Mochten er na de behandeling nog vragen zijn over de KPR therapie of over de osteopathie behandeling kunt u uiteraard altijd contact opnemen.

Tijdsduur behandeling

Een weetje

Een weetje

 • Osteopathie volwassenen: We streven naar 3-5 behandelsessies;
 • Osteopathie baby’s: Baby’s herstellen snel en zijn meestal met 2-3 behandelingen klaar
 • KPR therapie: De KPR therapie bestaat uit minimaal 3 behandelsessies verspreidt over 5 – 7 weken. We plannen grag eerst een vooronderzoek en na de KPR therapie een evaluatie;
 • Fysiotherapie: Als het geen chronische klacht betreft streven we naar maximaal 5-6 behandelingen.

Adres:

Burgemeester Hoffmanplein 30A
3071 XL  Rotterdam (Noordereiland)

 • Bereikbaar met bus 32 en 47
 • Gratis parkeren voor de deur

Tel: 06 - 15 901 333  of  010 - 73 71 869

Social media:

whatsapp-128 facebook-small

plus-small

LinkedIn logo

 

 

Zorgkaart Nederland:

ZorgkaartNederland.nl

Ik kies natuurlijk:

Ik kies natuurlijk

 

 

Openingstijden:

 • Maandag – 14:00 tot 17:00
 • Dinsdag  – 09:00 tot 17:00
 • Woensdag – 09:00 tot 16:30
 • Donderdag – 13:00 tot 20:00
 • Vrijdag – 14:00 tot 16:30

 

Buiten deze tijden alleen op afspraak

Adres

Burgemeester Hoffmanplein 30A
3071 XL Rotterdam (Noordereiland)

Bereikbaar met bus 32 en 47
Gratis parkeren voor de deur

Openingstijden

Maandag14.00 - 17.00
Dinsdag09.00 - 17.00
Woensdag09.00 - 16.30
Donderdag13.00 - 20.00
Vrijdag14.00 - 16.30
Zaterdag09:30 - 16.00

Contact

Als u vragen heeft kan u ons altijd bellen of mailen.

06 - 15 901 333

OnlineEen afspraak maakt u het snelst online!