Online afspraak maken

Hoofdpijn en Migraine  U bent echt niet de enige

Circa 3,5 miljoen Nederlanders lijden aan een bijzonder pijnlijke vorm van hoofdpijn die niet zomaar over gaat.

OsteopathieLees onze reviews

Scheef bekken

Hoofdpijn en Migraine behandeling

De Krullaards Perfect Reset therapie is een alternatieve behandelmethode die uw bekken in een neutrale stand terugbrengt. Hoofdpijn kan samenhangen met een te grote spierspanning in het lichaam, met name rond de nek en schouders. In dergelijke gevallen kan de hoofdpijn voortkomen uit een scheefstand van het bekken. De wervelkolom staat dan niet meer in een neutrale positie waardoor het hele lichaam uit balans is.

Heeft u al lange tijd last van hoofdpijn en of migraine. Wellicht soms in combinatie met nekpijn en schouderklachten. Weet u niet wat de oorzaak is van uw klachten?
Door het rechtzetten van het bekken kan het lichaam weer in balans komen waardoor klachten als hoofdpijn en migraine kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. De KPR therapie is primair bedoeld voor rug-, nek- en schouderklachten. Echter in de praktijk zijn er ook goede resultaten bij hoofdpijn en migraine.

Boek nu gelijk uw afspraak met een van onze therapeuten

  • Snel online geregeld
  • Duurzaam resultaat
  • Lees onze reviews
Veilig online boeken

Ik heb hoofdpijn, wat kan ik doen?

Het is belangrijk om een medisch onderzoek te laten doen door uw huisarts. Die kan u doorverwijzen naar bijvoorbeeld een neuroloog. Die kan vaststellen aan welke vorm van hoofdpijn u lijdt. Wellicht kan de specialist een behandeling starten die u kan helpen. Migraine is in veel gevallen goed te behandelen. Zeker als er sprake is van een verhoogde spierspanning rond de nek en schouders. Wellicht heeft u dat al gedaan en overweegt u een alternatieve behandeling voor uw klachten.

De werking van alternatieve behandelingen is meestal niet wetenschappelijk bewezen. Maar dat hoeft geen belemmering te zijn, het gaat immers om de mogelijke resultaten. Alternatieve geneeswijzen als acupunctuur, osteopathie, manuele therapie en chiropractie zijn ook niet wetenschappelijk bewezen maar velen hebben er erg veel baat bij. Wees kritisch, overleg met uw huisarts/specialist en volg uw gevoel.

Voor mij nu bijna jaar geleden en heb er nog steeds profijt van. Was erg terughoudend er over, en voor mijn commentaar eerst maar eens gewacht voor de lange termijn. Nu nog steeds erg positief over kpr. Vind ik niet meer leuk · Beantwoorden · Bericht verzenden · 1 · 2 maart om 11:50 Fosteo en KPR-RotterdamHey, wat leuk je reactie. We hadden indertijd inderdaad afgesproken dat we een testimonial zouden krijgen maar je was ineens weg. Leuk dat je iets schrijft. Mag ik het op de website zetten. Vind ik leuk · Beantwoorden · Marlon Borkulo heeft hierop gereageerd · 4 maart om 11:27 Ja hoor geen probleem.????
P.Mols, Rotterdam
[2-3-2016] (53 jaar)
Hoewel ik best hoge verwachtingen had toen ik naar KPR ging, hebben zowel het team als de technologie mij positief verrast. Dafydd was mijn behandelend therapeut en ik ben erg over hem te spreken, omdat hij een goede intake deed, zijn aanpak afstemde op mijn input en duidelijke uitleg gaf. De technologie zelf werkt verrassend snel en de bijgeleverde zooltjes vergen weinig gewenning. Ik heb vanaf de eerste tot en met de derde behandeling verbetering geconstateerd en de betreffende klachten zijn al een tijdje weg.
V. van den Adel, Rotterdam
[5-11-2015] (28 jaar)
Onderstaand mijn reactie. Klachten bij binnenkomst – scheve rug, nekklachten en hoofdpijnen. Na behandeling – nog enigszins scheef vanaf de schouderbladen naar boven (geen probleem), de nekklachten en hoofdpijnen zijn voor minimaal 90% verdwenen. de behandeling – zeer tevreden, goede uitgebreide uitleg tijdens de behandeling en altijd de mogelijkheid om vragen te stellen, die altijd duidelijk werden beantwoord. Het laatste afsluitende gesprek was zeer de moeite waard. Eventuele tips/adviezen heb ik niet, ga zo door!
F. de Ruiter, Rotterdam
[14-1-2016] (69 jaar)