Online afspraak maken

Terug naar KPR Algemeen

Hoofdpijn en Migraine  U bent echt niet de enige

Circa 3,5 miljoen Nederlanders lijden aan een bijzonder pijnlijke vorm van hoofdpijn die niet zomaar over gaat.

KPR online boeken

Scheef bekken

Hoofdpijn en Migraine behandeling

De Krullaards Perfect Reset therapie is een alternatieve behandelmethode die uw bekken in een neutrale stand terugbrengt. Hoofdpijn kan samenhangen met een te grote spierspanning in het lichaam, met name rond de nek en schouders. In dergelijke gevallen kan de hoofdpijn voortkomen uit een scheefstand van het bekken. De wervelkolom staat dan niet meer in een neutrale positie waardoor het hele lichaam uit balans is.

Heeft u al lange tijd last van hoofdpijn en of migraine. Wellicht soms in combinatie met nekpijn en schouderklachten. Weet u niet wat de oorzaak is van uw klachten?
Door het rechtzetten van het bekken kan het lichaam weer in balans komen waardoor klachten als hoofdpijn en migraine kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. De KPR therapie is primair bedoeld voor rug-, nek- en schouderklachten. Echter in de praktijk zijn er ook goede resultaten bij hoofdpijn en migraine.

Boek nu gelijk uw afspraak met een van onze therapeuten

  • Snel online geregeld
  • Duurzaam resultaat
  • Lees onze reviews
Veilig online boeken

Ik heb hoofdpijn, wat kan ik doen?

Het is belangrijk om een medisch onderzoek te laten doen door uw huisarts. Die kan u doorverwijzen naar bijvoorbeeld een neuroloog. Die kan vaststellen aan welke vorm van hoofdpijn u lijdt. Wellicht kan de specialist een behandeling starten die u kan helpen. Migraine is in veel gevallen goed te behandelen. Zeker als er sprake is van een verhoogde spierspanning rond de nek en schouders. Wellicht heeft u dat al gedaan en overweegt u een alternatieve behandeling voor uw klachten.

De werking van alternatieve behandelingen is meestal niet wetenschappelijk bewezen. Maar dat hoeft geen belemmering te zijn, het gaat immers om de mogelijke resultaten. Alternatieve geneeswijzen als acupunctuur, osteopathie, manuele therapie en chiropractie zijn ook niet wetenschappelijk bewezen maar velen hebben er erg veel baat bij. Wees kritisch, overleg met uw huisarts/specialist en volg uw gevoel.

Jarenlang heb ik gezocht naar een oplossing voor een aandoening die mij dagelijks hindert: chronische migraine waar geen fysiotherapie of medicijn tegen lijkt te helpen. De hoop op genezing had ik al lang opgegeven en toen ik voor de eerste keer van Krullaards Perfect Reset hoorde was ik dan ook erg sceptisch. Ik kon mij niet inbeelden dat een ‘trilplaat’ mij van mijn klachten zou afhelpen. Uiteindelijk heb ik me laten overhalen om 1 keer op de plaat te staan, alleen om te proberen. In eerste instantie merkte ik vrij weinig verschil, maar na een aantal dagen begon de hoofdpijn af te nemen. Nog steeds was ik niet overtuigd dat dit door KPR kwam, maar ik besloot toch nogmaals op de plaat te staan. Ondertussen ben ik drie behandelingen verder en heb ik me in tijden niet zo goed gevoeld. Al weken zo goed als hoofdpijn vrij (op de 2 dagen na de behandeling na), terwijl ik voorheen echt iedere dag last had. Hoe de plaat precies werkt is voor mij een raadsel, maar de verbeteringen zijn verbazingwekkend.
Mw. M. van den Berge, Den Haag
[10-3-2015] (24 jaar)
Jaren lang heb ik heel veel last gehad van mijn rug en schouders. Daarnaast had ik ook erg veel last van zware hoofdpijn (migraine) dat soms gepaard gaat met misselijkheid. De hoofdpijn straalde soms ook uit naar mijn linkerarm, wat een verdovend gevoel gaf. Voor deze klachten heb ik in het verleden veel behandelingen gehad, zoals fysiotherapie, chiropractor, accupunctuur, neuro accupunctuur, drukpuntmassage, cupping en noem maar op. Deze behandelingen hebben mij wel geholpen, maar slechts voor een paar weken. Heb al die behandelingen opgegeven en heb met mijn pijn moeten leren leven. Na de talloze behandelingen die ik al had ondergaan, stond ik niet echt te springen voor weer een nieuwe behandeling. Maar ik werd nieuwsgierig en wilde deze behandeling toch gaan proberen en heb dus een afspraak gemaakt. Ik voelde me erg vreemd toen ik van de plaat af ging. Het leek alsof iemand de hele tijd mijn schouders naar achteren trok. Verder kreeg ik meer licht in mijn ogen en voelde ook een beetje licht in mijn hoofd. Daarnaast leek het ook alsof ik was gegroeid. Helaas heb ik ook heftige pijn gehad na de behandelingen en een heel vervelend gevoel tussen mijn schouders. Zo vervelend dat ik moeilijk kon werken en dansen. De pijn leek soms erger te worden dan minder. Ik kreeg wel mijn bedenkingen bij deze KPR behandeling vanwege deze pijn. Al met al ben ik onder indruk van het resultaat. Heb veel minder pijn in mijn rug, schouders en hoofd, kan me beter bewegen en dansen. Verder merk ik ook dat ik veel langer kan staan en lopen, zonder last te krijgen van mijn onderrug. Hoewel ik nog niet geheel vrij van klachten en pijn ben, zijn de klachten en de pijn een stuk minder dan voor mijn KPR behandelingen. Met osteopathie worden nu de resterende klachten aangepakt bij Fosteo. Wie weet dat de klachten in de toekomst wel helemaal verdwijnen.
Mw, TJ. Lee, Rotterdam
[27-3-2015] (31 jaar)
Voor mij nu bijna jaar geleden en heb er nog steeds profijt van. Was erg terughoudend er over, en voor mijn commentaar eerst maar eens gewacht voor de lange termijn. Nu nog steeds erg positief over kpr. Vind ik niet meer leuk · Beantwoorden · Bericht verzenden · 1 · 2 maart om 11:50 Fosteo en KPR-RotterdamHey, wat leuk je reactie. We hadden indertijd inderdaad afgesproken dat we een testimonial zouden krijgen maar je was ineens weg. Leuk dat je iets schrijft. Mag ik het op de website zetten. Vind ik leuk · Beantwoorden · Marlon Borkulo heeft hierop gereageerd · 4 maart om 11:27 Ja hoor geen probleem.????
P.Mols, Rotterdam
[2-3-2016] (53 jaar)