Online afspraak maken

Marlon Borkulo

Marlon Borkulo - Manager

Marlon Borkulo – Manager

Jarenlang ben ik rugpatiënt geweest. Bij het tillen van mijn bokszak heb ik iets horen scheuren in mijn rug. Sindsdien was het van tijd tot tijd werkelijk een drama. Lage rugpijn is echt geen pretje! Vanwege het regelmatige sporten en het geven van dansles bleef de beweging er gelukkig in. Anders zou het allemaal nog vaster komen te zitten.

Ik ben werkelijk waar bij elke denkbare therapeut  geweest. Van fysiotherapeut tot acupuncturist en alles ertussen, zelfs een mesoloog. Geen van ze kon een oplossing bieden. Totdat Hélène Fokker me wees op een nieuwe therapie, Krullaards Perfect Reset. Na het lezen van de vele  recensies werd ik enthousiast en heb ik een afspraak gemaakt.

Na het proberen van zoveel dingen was ik ongelofelijk sceptisch geworden. Heb het toch een kans gegeven. De behandeling was erg kort waardoor ik nog sceptischer werd. MAAR, het ging beter, de rugpijn verdween. Ik was zo blij als een kind. Toen ik begreep dat het een franchise formule was wist ik het. Dit product werkt echt en dit wil ik aan de man brengen.

De behandeling heeft vele bonuseffecten waar je in eerste instantie niet aan denkt. Vervelende dingen als ’s nachts moeten plassen verdwijnen, echt heel fijn. Omdat de KPR therapie een zeer gunstig effect heeft op vele organen leek het mij een perfecte match met osteopathie. En bijkomend voordeel is dat wij het enige KPR therapiecentrum zijn die osteopathie aanbiedt.

Bij Fosteo hou ik me bezig met het management. Ik ben verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van de praktijk. Dat betekend inkoop, verkoop, leveranciers, personeel maar ook deze website.

MagShape

In mijn zoektocht om onze klanten naast osteopathie en de KPR therapie nog beter te kunnen helpen heb ik de MagShape gevonden.

De MagShape veroorzaakt sterke spiercontracties door gebruik te maken van een wisselend en sterk magnetisch veld. Deze contracties hebben hetzelfde effect als trainen in de gym, maar dan vele malen beter. Sceptisch als ik ben heb ik het natuurlijk geprobeerd en de conclusie was eenvoudig het werkt echt! Een half uur de MagShape op de buik is vergelijkbaar met 20.000 crunches.

Het wordt echter in de esthetische wereld gebruikt omdat het kan helpen om een six-pack te krijgen. Zo zijn er meer esthetische toepassingen zoals het liften van de billen door de spieren te verstevigen. Maar ook het lokaal verminderen van vet door met name de extra RF functie.
Ik zag echter hele andere toepassingen, het versterken van de bekkenbodem en de core om rug en bekkenklachten aan te pakken. En het mooie van de MagShape is dat het alle spieren meepakt. Ook de moeilijke kleinere spieren die je in de sportschool eigenlijk niet zo goed kan trainen. De nadruk ligt vaak op de grote zichtbare spieren en niet op de kleintjes die juist voor de stabiliteit zorgen.

De fabrikant adviseert om 4 behandelingen te doen om spieren te verstevigen, wij doen er 6. Voor het lokaal aanpakken van vet zijn meer behandelingen nodig. Het aantal hangt af van de persoon en de hoeveelheid vet die er weg moet. Wij doen dat ook maar de nadruk ligt meer op het sterker maken van spieren. Na een uitgebreide testperiode op mijzelf en een testgroep bieden we het nu aan. De resultaten zijn werkelijk waar verbluffend.

De voornaamste toepassing waar we het inzetten zijn klachten na de zwangerschap. Op de tweede plaats toch wel (lage) rugklachten, maar daarmee is de lijst nog niet klaar. Heb je vragen, stuur me een mailtje.

Boek nu gelijk uw afspraak met een van onze therapeuten

  • Osteopathie
  • MagShape
  • Krullaards Perfect Reset
Veilig online boeken

Projectmanager

Project Management

Project Management

Naast Fosteo verhuur ik mezelf als IT projectmanger. Na mijn schooltijd ben ik vanuit de Robotica gerold in de kantoorautomatisering. Van techneut heb ik de stap gemaakt naar docent, adviseur/consultant en nu reeds vele jaren projectmanager.

Ik richt me voornamelijk op infrastructurele opdrachten. Zo heb ik gewerkt voor het UWV, KPN, Getronics, Rijkswaterstaat, ABN AMRO bank, Kwintes en het Albeda college.

Chambo !!

Chambo !! show in Beerse [België]

Dansleraar

Een van mijn grootste hobby’s is dansen. In een ver verleden heb ik nog les gegeven in Electric Boogie en Breakdancing. Maar ook de salsa gaat me goed af. Daarom heb ik op aandringen van een aantal leerlingen Marsies Mambo opgericht.

Marsies Mambo richt zich op de gevorderde salsa danser die de overstap wil maken naar de Mambo. Deze overstap wordt gedurende 1 jaar gedaan in de groep Mambo Fundamentals.

Een groot verschil tussen Marsies Mambo en de reguliere dansschool is dat er daar lessen worden gegeven. Marsies Mambo geeft trainingen met een hoog intensiteitsniveau.

Aanhalingstekens
Nadat ik een bekkenscheefstand heb gehad bleef ik met allerlei vervelende klachten zitten. Ik had  bil- lies- bovenbeen- en buikklachten en werd daardoor belemmerd in mijn sport, hardlopen wat ik graag doe. Ik ben bij Hélène Fokker onder behandeling gekomen. Ze is zeer kundig, professioneel met een zorgzame aanpak. Helene luistert aandachtig naar jouw verhaal en stelt gerichte vragen. Na een aantal behandelingen was ik van al mijn klachten af. Ik ben daarom zeer blij met de behandelingen. Bedankt!
T. Zori, Rotterdam
[9-3-2017] (44 jaar)
Aanhalingstekens
Onze dochter had veel last van overstrekken en een voorkeurshouding. Ook huilde zij in de 1e maanden veel en had ook diverse andere klachten. Wij hebben toen Hélène van Fosteo benaderd. Tijdens het eerste consult gaf zij aan dat zij spanning voelde in het nekje van onze dochter. Zij heeft onze dochter in een aantal sessies erg goed geholpen. Onze dochter slaapt nu veel beter en overstrekt ook niet meer. Na de behandelingen viel onze dochter altijd heerlijk in slaap. Wij zijn erg tevreden over de behandelingen.
Sara (Rotterdam)
[15-03-2023](0 jaar)
Aanhalingstekens
Jaren lang heb ik heel veel last gehad van mijn rug en schouders. Daarnaast had ik ook erg veel last van zware hoofdpijn (migraine) dat soms gepaard gaat met misselijkheid. De hoofdpijn straalde soms ook uit naar mijn linkerarm, wat een verdovend gevoel gaf. Voor deze klachten heb ik in het verleden veel behandelingen gehad, zoals fysiotherapie, chiropractor, accupunctuur, neuro accupunctuur, drukpuntmassage, cupping en noem maar op. Deze behandelingen hebben mij wel geholpen, maar slechts voor een paar weken. Heb al die behandelingen opgegeven en heb met mijn pijn moeten leren leven. Na de talloze behandelingen die ik al had ondergaan, stond ik niet echt te springen voor weer een nieuwe behandeling. Maar ik werd nieuwsgierig en wilde deze behandeling toch gaan proberen en heb dus een afspraak gemaakt. Ik voelde me erg vreemd toen ik van de plaat af ging. Het leek alsof iemand de hele tijd mijn schouders naar achteren trok. Verder kreeg ik meer licht in mijn ogen en voelde ook een beetje licht in mijn hoofd. Daarnaast leek het ook alsof ik was gegroeid. Helaas heb ik ook heftige pijn gehad na de behandelingen en een heel vervelend gevoel tussen mijn schouders. Zo vervelend dat ik moeilijk kon werken en dansen. De pijn leek soms erger te worden dan minder. Ik kreeg wel mijn bedenkingen bij deze KPR behandeling vanwege deze pijn. Al met al ben ik onder indruk van het resultaat. Heb veel minder pijn in mijn rug, schouders en hoofd, kan me beter bewegen en dansen. Verder merk ik ook dat ik veel langer kan staan en lopen, zonder last te krijgen van mijn onderrug. Hoewel ik nog niet geheel vrij van klachten en pijn ben, zijn de klachten en de pijn een stuk minder dan voor mijn KPR behandelingen. Met osteopathie worden nu de resterende klachten aangepakt bij Fosteo. Wie weet dat de klachten in de toekomst wel helemaal verdwijnen.
Mw, TJ. Lee, Rotterdam
[27-3-2015] (31 jaar)