Online afspraak maken

Marlon Borkulo

Marlon Borkulo - Manager

Marlon Borkulo – Manager

Jarenlang ben ik rugpatiënt geweest. Bij het tillen van mijn bokszak heb ik iets horen scheuren in mijn rug. Sindsdien was het van tijd tot tijd werkelijk een drama. Lage rugpijn is echt geen pretje! Vanwege het regelmatige sporten en het geven van dansles bleef de beweging er gelukkig in. Anders zou het allemaal nog vaster komen te zitten.

Ik ben werkelijk waar bij elke denkbare therapeut  geweest. Van fysiotherapeut tot acupuncturist en alles ertussen, zelfs een mesoloog. Geen van ze kon een oplossing bieden. Totdat Hélène Fokker me wees op een nieuwe therapie, Krullaards Perfect Reset. Na het lezen van de vele  recensies werd ik enthousiast en heb ik een afspraak gemaakt.

Na het proberen van zoveel dingen was ik ongelofelijk sceptisch geworden. Heb het toch een kans gegeven. De behandeling was erg kort waardoor ik nog sceptischer werd. MAAR, het ging beter, de rugpijn verdween. Ik was zo blij als een kind. Toen ik begreep dat het een franchise formule was wist ik het. Dit product werkt echt en dit wil ik aan de man brengen.

De behandeling heeft vele bonuseffecten waar je in eerste instantie niet aan denkt. Vervelende dingen als ’s nachts moeten plassen verdwijnen, echt heel fijn. Omdat de KPR therapie een zeer gunstig effect heeft op vele organen leek het mij een perfecte match met osteopathie. En bijkomend voordeel is dat wij het enige KPR therapiecentrum zijn die osteopathie aanbiedt.

Bij Fosteo hou ik me bezig met het management. Ik ben verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van de praktijk. Dat betekend inkoop, verkoop, leveranciers, personeel maar ook deze website.

MagShape

In mijn zoektocht om onze klanten naast osteopathie en de KPR therapie nog beter te kunnen helpen heb ik de MagShape gevonden.

De MagShape veroorzaakt sterke spiercontracties door gebruik te maken van een wisselend en sterk magnetisch veld. Deze contracties hebben hetzelfde effect als trainen in de gym, maar dan vele malen beter. Sceptisch als ik ben heb ik het natuurlijk geprobeerd en de conclusie was eenvoudig het werkt echt! Een half uur de MagShape op de buik is vergelijkbaar met 20.000 crunches.

Het wordt echter in de esthetische wereld gebruikt omdat het kan helpen om een six-pack te krijgen. Zo zijn er meer esthetische toepassingen zoals het liften van de billen door de spieren te verstevigen. Maar ook het lokaal verminderen van vet door met name de extra RF functie.
Ik zag echter hele andere toepassingen, het versterken van de bekkenbodem en de core om rug en bekkenklachten aan te pakken. En het mooie van de MagShape is dat het alle spieren meepakt. Ook de moeilijke kleinere spieren die je in de sportschool eigenlijk niet zo goed kan trainen. De nadruk ligt vaak op de grote zichtbare spieren en niet op de kleintjes die juist voor de stabiliteit zorgen.

De fabrikant adviseert om 4 behandelingen te doen om spieren te verstevigen, wij doen er 6. Voor het lokaal aanpakken van vet zijn meer behandelingen nodig. Het aantal hangt af van de persoon en de hoeveelheid vet die er weg moet. Wij doen dat ook maar de nadruk ligt meer op het sterker maken van spieren. Na een uitgebreide testperiode op mijzelf en een testgroep bieden we het nu aan. De resultaten zijn werkelijk waar verbluffend.

De voornaamste toepassing waar we het inzetten zijn klachten na de zwangerschap. Op de tweede plaats toch wel (lage) rugklachten, maar daarmee is de lijst nog niet klaar. Heb je vragen, stuur me een mailtje.

Boek nu gelijk uw afspraak met een van onze therapeuten

  • Osteopathie
  • MagShape
  • Krullaards Perfect Reset
Veilig online boeken

Projectmanager

Project Management

Project Management

Naast Fosteo verhuur ik mezelf als IT projectmanger. Na mijn schooltijd ben ik vanuit de Robotica gerold in de kantoorautomatisering. Van techneut heb ik de stap gemaakt naar docent, adviseur/consultant en nu reeds vele jaren projectmanager.

Ik richt me voornamelijk op infrastructurele opdrachten. Zo heb ik gewerkt voor het UWV, KPN, Getronics, Rijkswaterstaat, ABN AMRO bank, Kwintes en het Albeda college.

Chambo !!

Chambo !! show in Beerse [België]

Dansleraar

Een van mijn grootste hobby’s is dansen. In een ver verleden heb ik nog les gegeven in Electric Boogie en Breakdancing. Maar ook de salsa gaat me goed af. Daarom heb ik op aandringen van een aantal leerlingen Marsies Mambo opgericht.

Marsies Mambo richt zich op de gevorderde salsa danser die de overstap wil maken naar de Mambo. Deze overstap wordt gedurende 1 jaar gedaan in de groep Mambo Fundamentals.

Een groot verschil tussen Marsies Mambo en de reguliere dansschool is dat er daar lessen worden gegeven. Marsies Mambo geeft trainingen met een hoog intensiteitsniveau.

Aanhalingstekens
Beste Hélène, hierbij wilde ik je heel erg bedanken voor de goede osteopathie behandelingen. Het proberen van de perfect reset behandeling was helemaal het einde. Na mijn nekhernia kon ik met de nek haast niet naar de rechterkant draaien. Na deze behandeling is dit ook helemaal goed gekomen. Daarbij moet ik er wel bij vertellen dat je de inleg zooltjes wel elke dag in de schoenen moet gebruiken zodat de standen wel goed blijven staan. Mensen het is zeker een aanrader.
L. Kramer, Rotterdam
[4-9-2015] (57 jaar)
Aanhalingstekens
We zijn dankbaar voor de hulp die Fosteo ons heeft gegeven na dat er  compensatiegedrag was geconstateerd bij onze (7 maanden oude) zoon. Nadat wij zijn tongriem hadden laten klieven was hij erg geagiteerd en niet per se ontspannen ... na de eerste sessie osteopathie werd alles soepeler gemaakt en na de 3e sessie was hij helemaal weer op zijn gemak! Bedankt!”
A. van Horik (Rotterdam)
[25-01-2022] (7 maanden)
Aanhalingstekens
Een stijve rug bij het wakker worden, pijn in de onderrug na lang staan, ik heb het nooit echt durven classificeren als rugklachten. Deze pijntjes waren lange tijd voor mij niet voldoende aanleiding om er echt mee aan de slag te gaan. Pas op het moment dat een driewekelijkse massage niet meer voldoende bleek om soepel te blijven, heb ik de stap gewaagd en ben ik bij Fosteo langs gegaan. Wat een aparte ervaring! Op het moment zelf heb ik niets gemerkt, maar dat ik na een uurtje een beetje licht in mijn hoofd werd was het eerste signaal dat er iets in mijn lijf aan het gebeuren was. De volgende ochtend was bij het opstaan het grootste verschil merkbaar, en eigenlijk is het effect er nu (ongeveer een half jaar na dato) nog steeds. Ik sta gemakkelijker op, mijn houding is nog steeds rechter dan voorheen en ik kan mijn hoofd gemakkelijker draaien. Ik moet toegeven dat ik met dit mooie weer iets minder trouw ben met mijn zooltjes, maar voorlopig kan ik nog prima vooruit. Echt een heel bijzondere behandeling, wat mij betreft een echte aanrader!
S. Sharpe, Rotterdam
[30-7-2016] (38 jaar)