Online afspraak maken

Marlon Borkulo

Marlon Borkulo - Manager

Marlon Borkulo – Manager

Jarenlang ben ik rugpatiënt geweest. Bij het tillen van mijn bokszak heb ik iets horen scheuren in mijn rug. Sindsdien was het van tijd tot tijd werkelijk een drama. Lage rugpijn is echt geen pretje! Vanwege het regelmatige sporten en het geven van dansles bleef de beweging er gelukkig in. Anders zou het allemaal nog vaster komen te zitten.

Ik ben werkelijk waar bij elke denkbare therapeut  geweest. Van fysiotherapeut tot acupuncturist en alles ertussen, zelfs een mesoloog. Geen van ze kon een oplossing bieden. Totdat Hélène Fokker me wees op een nieuwe therapie, Krullaards Perfect Reset. Na het lezen van de vele  recensies werd ik enthousiast en heb ik een afspraak gemaakt.

Na het proberen van zoveel dingen was ik ongelofelijk sceptisch geworden. Heb het toch een kans gegeven. De behandeling was erg kort waardoor ik nog sceptischer werd. MAAR, het ging beter, de rugpijn verdween. Ik was zo blij als een kind. Toen ik begreep dat het een franchise formule was wist ik het. Dit product werkt echt en dit wil ik aan de man brengen.

De behandeling heeft vele bonuseffecten waar je in eerste instantie niet aan denkt. Vervelende dingen als ’s nachts moeten plassen verdwijnen, echt heel fijn. Omdat de KPR therapie een zeer gunstig effect heeft op vele organen leek het mij een perfecte match met osteopathie. En bijkomend voordeel is dat wij het enige KPR therapiecentrum zijn die osteopathie aanbiedt.

Bij Fosteo hou ik me bezig met het management. Ik ben verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van de praktijk. Dat betekend inkoop, verkoop, leveranciers, personeel maar ook deze website.

Projectmanager

Project Management

Project Management

Naast Fosteo verhuur ik mezelf als IT projectmanger. Na mijn schooltijd ben ik vanuit de Robotica gerold in de kantoorautomatisering. Van techneut heb ik de stap gemaakt naar docent, adviseur/consultant en nu reeds vele jaren projectmanager.

Ik richt me voornamelijk op infrastructurele opdrachten. Zo heb ik gewerkt voor het UWV, KPN, Getronics, Rijkswaterstaat, ABN AMRO bank en Kwintes.

Boek nu gelijk uw afspraak met een van onze therapeuten

  • Osteopathie
  • Fysiotherapie
  • Krullaards Perfect Reset
  • Sportmassages
Veilig online boeken
Chambo !!

Chambo !! show in Beerse [België]

Dansleraar

Een van mijn grootste hobby’s is dansen. In een ver verleden heb ik nog les gegeven in Electric Boogie en Breakdancing. Maar ook de salsa gaat me goed af. Daarom heb ik op aandringen van een aantal leerlingen Marsies Mambo opgericht.

Marsies Mambo richt zich op de gevorderde salsa danser die de overstap wil maken naar de Mambo. Deze overstap wordt gedurende 1 jaar gedaan in de groep Mambo Fundamentals.

Een groot verschil tussen Marsies Mambo en de reguliere dansschool is dat er daar lessen worden gegeven. Marsies Mambo geeft trainingen met een hoog intensiteitsniveau.

Aanhalingstekens
Mijn ervaring met osteopathie door helene is heel positief. Mijn chronische buikklachten veranderden snel ten goede vanaf het begin van de behandeling, en zijn samen met wat simpele thuisoefeningen nog steeds zo goed als verdwenen! En dat terwijl ik daarvoor van alles had geprobeerd. Nu, ook na het beeindigen van de behandeling, kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben. Mocht het nog eens nodig zijn, weet ik nu wat te doen. Dank je wel helene! Y.
Y. van Dijk (Delft)
[5-11-2019] (60)
Aanhalingstekens
Ons zoontje had een moeilijke start. Met de borstvoeding wilde het niet zo omdat hij niet genoeg kracht had om voldoende te drinken waardoor hij niet genoeg groeide. Hij huilde veel en sliep slecht. Toen hij eenmaal op krachten was om aan de borst te drinken hadden we een volgend probleem: het voeden deed heel veel pijn. Het werd tobben met kolven, voeden met pijn toch wilde ik doorzetten. Toen naar een lactatiekundige gegaan, bij het 2e bezoek zag ze veel spanning bij ons zoontje. Ze verwees me door naar een osteopaat, o ja dacht ik dat zouden ook kunnen zijn ik was met 2 andere kinderen ook al bij Osteo geweest.  Nu dus met onze 4e ook naar Osteo. Na de eerste behandeling echt zo bijzonder het resultaat is verbluffend. De pijn bij het voeden was weg! Hij was rustiger huilde veel minder en het slapen ging beter! Elise moeder van 4.
Elise (Rotterdam)
[9-6-2022] (26 weken)
Aanhalingstekens
Afgelopen november 2014 heb ik een proefsessie KPR gehad voor mijn onderrugklachten. Na de eerste keer op de plaat te hebben gestaan, voelde ik al meteen verschil. Buigen ging bijvoorbeeld al gelijk een stuk makkelijker. De weken erna heb ik aanzienlijk minder last gehad van mijn rug dan gewoonlijk, meestal had ik helemaal geen last meer! Top!
Mw. J. Olivier, Rotterdam
[9-1-2015] (27 jaar)