Online afspraak maken

Hallo ik ben Joey Hensing Student Osteopathie aan het college Sutherland te Amsterdam. Ik zit in mijn laatste jaar van de opleiding en wil graag meer ervaring opdoen. De rede dat ik Osteopathie ben gaan studeren is vanwege de filosofie en de visie die erbij hoort. Het is een soort puzzel die bij iedereen net weer een beetje anders is, dat maakt dit vak zo uitdagend en leuk.

Ik ben op Osteopathie gekomen door een andere therapeut, ik had zelf erg veel last van ADD en dsylectie ik had veel moeite met concentratie en met het verwoorden van de kennis die ik had. Deze vrouw heeft mij zo goed geholpen dat er een nieuwe wereld voor mij open ging. Dit was voor mij een trigger om te vragen of dit voor mij ook mogelijk was en wat zei had gestudeerd. Helaas bestaat dat wat deze vrouw deed niet meer. Zei kwam zelf vervolgens met Osteopathie en dat daar een hele goede toekomst in zat. Open dag van college Sutherland bezocht en was gelijk verkocht!

Joey behandelt bij Fosteo alleen volwassenen en tegen het lage tarief van €50,- per uur.

De eerste 5 jaar van mijn leven heb ik in Nederland, Zoetermeer doorgebracht. Vervolgens zijn wij naar Frankrijk verhuist voor het werk van mijn Vader hier heb ik 5 jaar gewoon en voor een deel opgegroeid, ik spreek nog steeds zeer goed Frans. Hierna zijn wij weer terug naar Nederland gekomen en heb ik hier de basis school en middelbare school afgemaakt. Voordat ik ben begonnen aan Osteopathie heb ik een opleiding Laboratorium techniek gedaan in Leiden.

Hi Hélène, Ik wil graag mijn afspraak van aankomende donderdag afzeggen, want het gaat goed met mijn rug  Dankjewel daarvoor! Mocht ik weer last krijgen dan neem ik weer contact met je op.
M. Verboord, Rotterdam
[12-2-2018] (27 jaar)
Als manneke van nog geen 9 kukelde ik redelijk kort na elkaar 3 keer over de kop met mijn niet meer zo nieuwe kinderfietsje: drie keer een hersenschudding. Gevolg: een leven lang veel hoofdpijn, vergelijkbaar met migraine, verschillende artsen konden geen aanwijzingen vinden waar het vandaan zou komen, en dus ook niet bedenken wat te doen. Vijftig jaar later, ik ben nu 59, op aanraden van een vriendin eens osteopatie geprobeerd, bij Hélène. Zij constateerde spanning op mijn hersenen, die verbonden zijn aan het bekken. Door het bekken recht te zetten en de delen van mijn schedel te behandelen nam de spanning in snel tempo af. Na zo’n 9 behandelingen ben ik zo goed als van mijn hoofdpijnaanvallen af! Alleen in tijden van veel stress steekt het nog de kop op – maar dat heeft iedereen wel eens. Had ik maar eerder van osteopatie (en Hélène) gehoord!
R. Niemantsverdriet, Rotterdam
[23-11-2016] (59 jaar)
Goedemiddag Helene, Ik wil je graag enorm bedanken voor het oplossen van de problemen in mijn rug. Door drukte zou ik de afspraak die ik nog heb staan op 9 februari graag annuleren. Mocht ik weer klachten krijgen dan meldt ik mij 😉
P. van Dommelen (Rotterdam)
[03-02-2022] (38 jaar)