Online afspraak maken

Hallo ik ben Joey Hensing Student Osteopathie aan het college Sutherland te Amsterdam. Ik zit in mijn laatste jaar van de opleiding en wil graag meer ervaring opdoen. De rede dat ik Osteopathie ben gaan studeren is vanwege de filosofie en de visie die erbij hoort. Het is een soort puzzel die bij iedereen net weer een beetje anders is, dat maakt dit vak zo uitdagend en leuk.

Ik ben op Osteopathie gekomen door een andere therapeut, ik had zelf erg veel last van ADD en dsylectie ik had veel moeite met concentratie en met het verwoorden van de kennis die ik had. Deze vrouw heeft mij zo goed geholpen dat er een nieuwe wereld voor mij open ging. Dit was voor mij een trigger om te vragen of dit voor mij ook mogelijk was en wat zei had gestudeerd. Helaas bestaat dat wat deze vrouw deed niet meer. Zei kwam zelf vervolgens met Osteopathie en dat daar een hele goede toekomst in zat. Open dag van college Sutherland bezocht en was gelijk verkocht!

Joey behandelt bij Fosteo alleen volwassenen en tegen het lage tarief van €50,- per uur.

De eerste 5 jaar van mijn leven heb ik in Nederland, Zoetermeer doorgebracht. Vervolgens zijn wij naar Frankrijk verhuist voor het werk van mijn Vader hier heb ik 5 jaar gewoon en voor een deel opgegroeid, ik spreek nog steeds zeer goed Frans. Hierna zijn wij weer terug naar Nederland gekomen en heb ik hier de basis school en middelbare school afgemaakt. Voordat ik ben begonnen aan Osteopathie heb ik een opleiding Laboratorium techniek gedaan in Leiden.

Na heel lang last te hebben van mijn onderrug, omdat ik van de trap was gevallen, moet ik zeggen dat na één behandeling bij Hélène de klachten heel erg waren verminderd. Ik had moeite bij het bukken en sommige bewegingen deed ik ook met moeite, doordat mijn bekken stroef waren. Na de tweede behandeling was mijn bekken ook soepeler en ging alles veel beter. Ik ben heel erg tevreden met de behandelingsmethode. Helemaal Geweldig.
I. Thakoerdin, Rotterdam
[29-2-2016] (18 jaar)
In de maanden september en oktober ben ik met de “Krullaards perfect reset” therapie behandeld. Ik wist dat een orthopedische oplossing niet aan de orde was en had de ervaring dat een osteopathie behandeling het probleem: een scheef staand bekken, slechts tijdelijk oploste (bekken draaide weer in oude verkeerde stand). De behandeling heeft gezorgd voor: pijnvrij lopen en vooral traplopen. Ik kan weer een uur lopen, maar moet me goed concentreren met lopen, anders zet ik mijn been scheef naar voren. Ik blijf dus oefenen om lopen als een automatisme in te slijpen. Kortom: ik ben blij met de verbeteringen, maar nog niet tevreden!
G. van den Hoven, Rotterdam
[3-12-2015] (69 jaar)
Hierbij zoals beloofd mijn testimonial: "Na een verdraaiing van mijn nek bij een yoga-les had ik last van hoofdpijn en duizeligheid. Osteopathie leek mij een geschikte behandelvorm en ik kwam onder behandeling bij Hélène. Na de eerste behandeling had ik geen last meer van hoofdpijn en na de tweede behandeling verdween ook mijn duizeligheid. Dankjewel voor je fijne behandeling Hélène!" Vriendelijke groet en een fijne dag! J. v/d Meulen
J. v/d Meulen, Rotterdam
[26-10-2017] (31 jaar)