Online afspraak maken

Joey Hensing

Hallo,

Ik ben Joey Hensing en heb mijn opleiding aan het College Sutherland in Amsterdam bijna helemaal afgerond. Om mijzelf afgestudeerd osteopaat te mogen noemen, hoef ik alleen nog maar mijn inmiddels goedgekeurde thesis te verdedigen.

Ik ben osteopathie gaan studeren omdat de filosofie en de visie die bij dit vak horen mij enorm aanspraken en ik dit nog steeds prachtige elementen vind. Het is een soort puzzel die bij iedereen net weer een beetje anders is en wat dit vak zo uitdagend en leuk maakt.

Joey behandelt bij Fosteo alleen volwassenen en tegen het lage tarief van €40,- per 50 minuten.

De eerste vijf jaar van mijn leven heb ik in Nederland, Zoetermeer doorgebracht. Vervolgens zijn wij voor het werk van mijn vader naar Frankrijk verhuisd. Hier hebben we vijf jaar gewoond en ben ik naar een Franse school gegaan, waardoor ik nu nog steeds goed Frans spreek. Na deze vijf jaar zijn wij weer terug naar Nederland gekomen en zijn in Den Haag gaan wonen, waar ik nu nog steeds woon.

Dear Hélène my back pain has disappeared and I am feeling really better. so I will cancel the appointment of the 3rd of February. I am focusing on practicing sport and it helps me a lot Thank you for the treatment and see you next time Hélène   Het is voor het eerst dat er een klant komt met dezelfde voornaam en initialen als Hélène zelf.
Hélène F. (Rotterdam)
[22-1-2020] (46 jaar)
Goede morgen Hélène en Marlon Een reactie op mijn behandeling bij jullie. Na op de open dag geweest te zijn had ik besloten me bij jullie te laten behandelen. Dit is me uitstekend bevallen. De eerste behandeling was een ervaring van geen pijn meer, heel raar maar heerlijk. Dat was echter van korte duur en de andere dag was ik erg teleurgesteld maar na de tweede plaat behandeling bleef het resultaat beter veel minder last en pijn . De derde behandeling was de laatste op de ” wonderplaat ” en Hélène ene heeft mij nog een osteopathie behandeling gegeven. Ik weet nu uit ervaring dat de plaat werkt ik weet niet hoe en was  zeker sceptisch in het begin, nu ben ik blij dat ik het gedaan heb. Vriendelijk dank voor de goede en prettige behandeling zal zeker mond tot mond reclame maken voor jullie . Ik hoop niet tot ziens maar weet jullie te vinden indien dat nodig mocht zijn Met een lieve groet G. van der Kooy
G. van der Kooy, Spijkenisse
[26-1-2016] (67 jaar)
Hi Hélène, Ik wil graag mijn afspraak van aankomende donderdag afzeggen, want het gaat goed met mijn rug  Dankjewel daarvoor! Mocht ik weer last krijgen dan neem ik weer contact met je op.
M. Verboord, Rotterdam
[12-2-2018] (27 jaar)