Online afspraak maken

Hallo ik ben Joey Hensing Student Osteopathie aan het college Sutherland te Amsterdam. Ik zit in mijn laatste jaar van de opleiding en wil graag meer ervaring opdoen. De rede dat ik Osteopathie ben gaan studeren is vanwege de filosofie en de visie die erbij hoort. Het is een soort puzzel die bij iedereen net weer een beetje anders is, dat maakt dit vak zo uitdagend en leuk.

Ik ben op Osteopathie gekomen door een andere therapeut, ik had zelf erg veel last van ADD en dsylectie ik had veel moeite met concentratie en met het verwoorden van de kennis die ik had. Deze vrouw heeft mij zo goed geholpen dat er een nieuwe wereld voor mij open ging. Dit was voor mij een trigger om te vragen of dit voor mij ook mogelijk was en wat zei had gestudeerd. Helaas bestaat dat wat deze vrouw deed niet meer. Zei kwam zelf vervolgens met Osteopathie en dat daar een hele goede toekomst in zat. Open dag van college Sutherland bezocht en was gelijk verkocht!

Joey behandelt bij Fosteo alleen volwassenen en tegen het lage tarief van €50,- per uur.

De eerste 5 jaar van mijn leven heb ik in Nederland, Zoetermeer doorgebracht. Vervolgens zijn wij naar Frankrijk verhuist voor het werk van mijn Vader hier heb ik 5 jaar gewoon en voor een deel opgegroeid, ik spreek nog steeds zeer goed Frans. Hierna zijn wij weer terug naar Nederland gekomen en heb ik hier de basis school en middelbare school afgemaakt. Voordat ik ben begonnen aan Osteopathie heb ik een opleiding Laboratorium techniek gedaan in Leiden.

Hi Hélène, Ik wil graag mijn afspraak van aankomende donderdag afzeggen, want het gaat goed met mijn rug  Dankjewel daarvoor! Mocht ik weer last krijgen dan neem ik weer contact met je op.
M. Verboord, Rotterdam
[12-2-2018] (27 jaar)
Beste Hélène, Wij hadden de laatste keer voor komende dinsdag om 10.30 (30 mei) een afspraak gemaakt onder voorbehoud, afhankelijk van hoe de klachten zich zouden ontwikkelen. Het ging al een stuk beter en inmiddels gaat het eigenlijk goed. Ik heb nauwelijks meer last van de tintelingen in mijn armen. Ik ben nu ook twee keer bij een oefentherapeute geweest en zij geeft mij goede oefeningen voor elke dag. Een keer per week ga ik naar haar toe. Dit loopt naar tevredenheid. Om deze redenen wil ik het eigenlijk hierbij laten en onze afspraak afzeggen.  Ik wil je bedanken voor de fijne behandelingen en de goede zorg en ik hoop je zo voldoende geïnformeerd te hebben. Wie weet tot ziens en het allerbeste gewenst! Met vriendelijke groet, D. Weiss
D. Weiss, Barendrecht
[26-5-2017] (43 jaar)
Ik ken Hélène al vanaf 2015, toen hielp ze me met mijn endometriose. Ze voelde op meerdere plekken verklevingen en deze zijn later allemaal aangetoond middels MRI en echo. Het was na een behandeling altijd een verademing en ze heeft uiteindelijk mijn klachten enorm doen afnemen. Ook zijn we met onze kinderen, toen baby, in 2017 en 2019 geweest. Onze jongste bleek een voorkeurshouding te hebben en het zat aan de linkerkant vast bij de heupen en nek-regio. We zijn twee keer geweest en dat maakte heel veel verschil. Ook de oefeningen die we meekregen waren fijn. Er gaan veel horrorverhalen rond over osteopathie bij baby’s. Naast dat Hélène NRO-geregistreerd is en veel ervaring heeft met osteopathie bij baby’s, had ik ook het volste vertrouwen in Hélène. Dus ik heb geen moment getwijfeld om met mijn baby’s naar haar toe te gaan. Ze is heel voorzichtig en houd echt rekening met de baby, zoals geen fel licht in de behandelkamer. Hélène is zeer kundig en een heel prettig en lief persoon. Ik raad haar zeker aan en mocht ik of mijn kinderen ooit nog osteopathie nodig hebben, gaan we sowieso naar Hélène. K. uit Rotterdam
Mevrouw K. (Rotterdam)
[17-10-2019] (14 weken)