Online afspraak maken

Tarieven

Hier kunt u al onze tarieven vinden. Betaling vindt plaats online voor de behandeling, of direct na de behandeling (PIN of contant). U ontvangt via de mail uw factuur, desgewenst printen wij de factuur voor u.

Bijna alle verzekeraars vergoeden osteopathie. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw polis. Wij raden u aan om uw polisvoorwaarden goed te lezen. Neem in geval van twijfel contact op met uw zorgverzekeraar.

Boek nu gelijk uw afspraak met een van onze therapeuten

  • Concurrerende tarieven
  • Direct uw factuur
  • Snel online een afspraak
Veilig online boeken

Hélène Fokker

Intake en 1e behandeling door Hélène Fokker €83,-
Tijdsduur maximaal 30 minuten
Regulier consult bij Hélène Fokker €73,-
Tijdsduur maximaal 30 minuten

Joey Hensing

Intake en 1e behandeling door Joey Hensing €83,-
Tijdsduur maximaal 45 minuten
Regulier consult bij Joey Hensing €73,-
Tijdsduur maximaal 45 minuten

Magshape spierversteviging en vet verbranden

Onderzoek of Magshape jouw wensen kan invullen €40,-
Screening, verwachtingen en testbehandeling
Tijdsduur maximaal 30 minuten
Kosten 5 behandelingen a € 120,- € 600,-
Kosten behandeling 6 € 0,-
Totaal voor 6 behandelingen € 600,-
Behandeling Magshape € 120,-
Tijdsduur maximaal 40 minuten

Krullaards Perfect Reset

Kosten eerste behandeling €205,-
Verlaagd consult osteopathie €50,-
KPR behandeling €75,-
KPR trainers €80,-
Kosten tweede behandeling €125,-
Verlaagd consult osteopathie €50,-
KPR behandeling €75,-
Kosten derde behandeling €125,-
Verlaagd consult osteopathie €50,-
KPR behandeling €75,-
Totaal voor 3 behandelingen €455,-
Verlaagd consult osteopathie € 50,-
KPR behandeling € 75,-
Tijdsduur maximaal 30 minuten
Onderzoek of KPR therapie zinvol is €50,-
Verlaagd consult osteopathie
Tijdsduur maximaal 30 minuten
KPR trainers €80,-
Semi-orthopedische correctiezolen

U komt niet op de afspraak

Indien u verhindert bent moet u de afspraak minimaal 48 uur van tevoren verzetten of afzeggen. Indien u ons niet op tijd op de hoogte brengt, of niet op de afspraak komt brengen wij u een Niet Nagekomen Afspraak (NNA) in rekening (ook als u ziek bent).

Een afzegging kunt u op elk gewenst moment per mail, sms, whatsapp of telefonisch doorgeven.

Niet Nagekomen Afspraak

– MagShape of KPR €25,-
 – Osteopathie intake of regulier consult €45,-
U kunt deze kosten niet bij uw zorgverzekeraar declareren!

Als een factuur niet binnen de gestelde termijn is betaald sturen wij deze door naar Medicas Incassojuristen. Medicas zal de wettelijk verplichte herinneringen toesturen en tot inning overgaan. Hier vindt u de betalingsvoorwaarden.

Aanhalingstekens
Ik was zwanger en halverwege mijn zwangerschap had ik enorm last van ‘restless arms’. Een heel vervelend gevoel dat flinke impact had op zo’n beetje alles. Mijn functioneren op werk bijvoorbeeld, maar zeker ook op mijn slaap. De verloskundige vertelde dat dit er helaas bij kan horen, maar raadde osteopathie aan voor mogelijk wat verlichting. Dus ik was ruim 28 weken zwanger toen ik terecht kwam bij Fosteo en Joey Hensing. Al na een paar sessies kon hij deze verlichting geven! Joey staat aan het begin van zijn carrière, maar heeft een passie voor zijn vak. Hij luistert goed naar de klachten en omschrijvingen van de pijn of het ongemak. Hij is rustig, geeft goede uitleg bij zijn idee over de oorzaak en de aanpak en is opmerkzaam op veranderingen. Inclusief de intake ben ik in totaal 6 keer geweest, tot en met week 37 van mijn zwangerschap. En naast dat het ontzettend fijn was om van mijn klachten af te komen, was het ook wel een grappige gewaarwording voor ons allebei. Die buik zat steeds meer in de weg en die kleine schopte Joey af en toe 😉 Maar alle behandelingen bleven correct en ik heb me altijd goed gevoeld bij Fosteo en Joey. Wendy (Rotterdam)
Wendy (Rotterdam)
[27-6-2023](41 jaar)
Aanhalingstekens
Hallo Hélène, Het gaat goed met E! Niet lang na de laatste keer bij jou is E begonnen met rollen. Doordat ze nu zelf kan kiezen wanneer ze wel of niet op haar buik wil liggen, merken we dat ze juist meer op haar buik speelt en haar nekje in korte tijd veel sterker is geworden. Ze rolt goed naar beide kanten. Ze drukt zich ondertussen ook op met haar armen en begint te pivoteren en achteruit te tijgeren. Ons valt nu niet meer op dat ze een voorkeurshouding heeft: ze slaapt met haar hoofd naar beide kanten en drinkt evenredig naar beide kanten. Ze is ondertussen ook zo nieuwsgierig, haar hoofdje houdt ze nooit meer stil naar één kant, maar draait alle kanten op! Het lijkt alsof de ongelijke vorm van haar hoofdje iets minder is, maar ik snap dat dat vooral tijd nodig heeft. Dank voor al je goede hulp! Ik heb je begeleiding als erg prettig ervaren. Wie weet zien we elkaar nog eens! Groet,
E. (Rotterdam)
[27-2-2024)(31 weken)
Aanhalingstekens
Marlon, Hélène, Iwan en Steffi poseren met de medaille van de Rotterdam marathon 2015 Door een aanhoudende beenblessure had ik de Rotterdam-Marathon eigenlijk al uit mijn hoofd gezet maar dankzij de KPR behandeling in combinatie met de osteopathie heb ik toch nog een top-marathon gelopen en finishte zelfs topfit!!!! Voor mij als triatleet verbeterde de behandeling zelfs de bewegingsvrijheid in mijn nek. Waardoor mijn ademhaling aan 2 kanten aanzienlijk makkelijker werd en mijn zwemtechniek verbeterde. Ik kan deze behandeling dan ook aan iedereen met welke klachten dan ook aanraden. Super bedankt Fosteo!!
I. Bruneel, Maassluis
[1-5-2015] (39 jaar)