Direct online boekenTelefoon icoontjes Fosteo
010 - 73 71 869
06 - 15 901 333

Krullaards Perfect Reset

De Krullaards Perfect Reset therapie.

Veel rug- en nekklachten worden veroorzaakt door een verkeerde Steffi Pfauth bij de KPR plaatstand van het bekken ten opzichte van de wervelkolom. De Krullaards Perfect Reset therapie zet u weer recht en kan u zo helpen om van uw pijnklachten af te komen. Ook aanverwante klachten kunnen hierdoor verdwijnen, zoals hoofdpijn, restless legs en blaasproblemen.

Rob Krullaards (ontwikkelaar van de KPR methode) constateerde als fysiotherapeut dat mensen met rugklachten regelmatig terugkwamen. Hij ontdekte dat een belangrijke oorzaak van lage rug- en nekklachten een scheefstand van het bekken ten opzichte van de wervelkolom is. Hierbij deed hij samen met specialisten van de afdeling Neuroscience van het Erasmus Medisch Centrum onderzoek naar oorzaak, gevolg en behandeling van nekklachten.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Mogelijk staat uw klacht er niet tussen. Is dat het geval, twijfel dan niet om contact op te nemen met ons. In overleg kunnen we dan samen kijken wat er wel of niet mogelijk is voor u.

 • Hoofdpijn- en of migraine klachten
 • Rug, nek en schouderklachten
  Rugpijn

  Rugpijn

 • Bekken en heupklachten
 • Arm- en beenpijn
 • Zenuwpijn
 • Huidproblemen
 • Orgaanstoornissen
 • Restless legs
 • Bloeddrukregulatie
 • Blaasproblemen
 • Doorbloedingsproblemen

Cliënten geven ons als feedback dat het energieniveau wordt verhoogd en de sportprestaties toenemen.

Bekkenscheefstand

8657073_sEen scheefstand van het bekken leidt tot fricties (verwringingen) in de wervelkolom waardoor wervels een andere stand aannemen en zenuwen bekneld kunnen raken. Nek- en lage rugklachten kunnen daarvan het gevolg zijn. De KPR therapie is erop gericht deze belemmeringen weg te nemen door het bekken recht te zetten en de positie van de wervelkolom te normaliseren.

Snel en comfortabel

Palm meting - 1

Meting van de bekkenstand

Binnen de ontwikkelde therapie wordt gebruik gemaakt van de Krullaards Perfect Reset plaat. Hiermee kan de scheefstand van het bekken ten opzichte van de wervelkolom worden opgeheven, snel en comfortabel. Inmiddels zijn met de KPR methode al ruim 9.000 mensen behandeld. Bij meer dan 90% is het bekken succesvol weer recht gezet. De pijn verdwijnt vaak vrijwel direct. De therapie heeft vaak ook andere effecten met een meetbaar resultaat, zoals het normaliseren van de bloeddruk en verminderd nachtelijk toiletbezoek. Deze effecten kunnen worden verklaard door een ongestoorde regulerende werking van het zenuwstelsel omdat ook beknelde autonome zenuwen – die onze organen aansturen- weer kunnen vrijkomen.

 Is de behandeling geschikt voor U

Om te bepalen of de KPR therapie geschikt is voor u, is het mogelijk om bij KPR-Rotterdam een screening te laten verrichten. Zo kan de fysiotherapeut bepalen of de behandeling effectief voor u kan zijn. Uit dit onderzoek kan ook osteopathie worden geadviseerd of een combinatie van beiden.

Voorafgaand aan de behandeling onderzoekt de therapeut of er sprake is van scheefstand van het bekken. De ervaring leert ons dat zelfs zonder een scheefstand van het bekken de therapie positieve resultaten kan hebben. Voor en na de behandelingen worden metingen verricht om de gesteldheid van het lichaam vast te stellen.

EJ op de plaat - 1

De KPR plaat

Wanneer u op de plaat staat, ervaart u verschillende sensorische prikkels (o.a. visueel, positie en druk) waardoor uw lichaam ontspant. Dit alles, de daadwerkelijk body reset, duurt niet langer dan zes minuten. De meesten merken na de (eerste) behandeling direct een verlichting in de pijn of vermindering van het zware gevoel in de rug. De verlichting in pijn/ongemak kan ook in de dagen na de behandeling komen. U kunt na de behandeling ook spierpijn ervaren. Dit is normaal en verdwijnt geleidelijk in een paar dagen.

Duurzame behandeling

Om het bekken duurzaam recht te houden is er doorgaans een behandeltraject van drie consulten nodig. Indien wij van mening zijn dat meer behandelingen nodig zijn zullen wij dat met u bespreken.

Bij een standaard KPR behandelpakket duurt de eerste behandeling een uur, de tweede en derde behandeling elk een half uur. Na de eerste behandeling ontvangt u de KPR trainers die u in uw schoenen draagt. Ze helpen om het resultaat van de behandeling (de gecorrigeerde bekkenstand) vast te houden. Het is belangrijk dat u de KPR trainers vaak draagt.

 

De eerste afspraak

Wat moet u meenemen: een geldig legitimatiebewijs, comfortabele kleding (tijdens de behandeling kunt u uw kleding aanhouden), schoeisel wat u regelmatig draagt en een handdoek.

Krullaards Perfect Reset logo

KPR logo

Denkt u goed na over welke klachten u allemaal heeft naast de klachten waar u voor komt. Dit vragen wij omdat onze behandelmethode naast afname van rug en- nekklachten op meerdere klachten van invloed kan zijn. Zoals bijvoorbeeld: hoofdpijn, restless legs, een stijve rug na het sporten en uw energiepeil.

Wilt u nog meer lezen over de Krullaards Perfect Reset therapie, kijk dan op KPR website.

Een bekkenscheefstand

Adres

Burgemeester Hoffmanplein 30A
3071 XL Rotterdam (Noordereiland)

Bereikbaar met bus 32 en 47
Gratis parkeren voor de deur

Openingstijden

Maandag14.00 - 17.00
Dinsdag09.00 - 17.00
Woensdag09.00 - 16.30
Donderdag13.00 - 20.00
Vrijdag14.00 - 16.30
Zaterdag09:30 - 16.00

Contact

Als u vragen heeft kan u ons altijd bellen of mailen.

06 - 15 901 333

OnlineEen afspraak maakt u het snelst online!