Online afspraak maken

Daniel Bolohov

Mijn naam is Daniel Bolohov. Ik ben een D.O.-MRO Osteopaat. Ik heb de Master of Science in Osteopathie na 5 jaar full opleiding in Italië (Milaan ) en Buckinghamshire New University (VK) behaald.

In 2019 ben ik naar Rotterdam verhuisd met het enthousiasme om de opgedane kennis en ervaring door middel van mijn handen te kunnen delen. Ik ben me ervan bewust dat dit beroep uitdagend is, omdat er vaak mensen bij ons komen die in osteopathie de laatste kans op herstel zien. Het geeft mij inderdaad zoveel voldoening om hun verbazing te zien bij het bemerken van de behaalde resultaten.
Naar mijn idee, vereist osteopathie constante bijwerking, veel mentale helderheid en het vermogen om de therapeutische ervaring aan elke patiënt aan te passen, omdat iedereen anders is, en een eigen geschiedenis heeft en eveneens verschillende reacties op de behandeling.

Ik hou er echt van om naar de echte oorzaak van het probleem van het lichaam te zoeken en niet alleen het symptoom te behandelen. Vaak zijn dit zeer specifieke gebieden, die, indien gevonden, de fysieke conditie weer volledig terugbrengen en de verloren hoop op herstel terug te brengen. In deze context stel ik mijzelf voor als een osteopaat, die als prioriteit gezondheid, welzijn en de kwaliteit van het leven voor zijn patiёnten heeft.

Ik ben in Moldavie geboren en op elfjarige leeftijd ben ik verhuisd naar Milaan in Italie. Door het feit dat ik in meerdere landen gewoond en geleefd heb, heb ik meerdere mentaliteiten, waarden en normen leren kennen en verschillende culturen.
Reizen is een belangrijk onderdeel van mijn bestaan evenals surfen, mediteren en schilderen. Niet in de laatste plaats is het vak van Osteopathie mijn grote passie, waardoor ik niet alleen het menselijk lichaam beter leer kennen, maar ook mezelf als persoon.

Daniel behandelt bij Fosteo alleen volwassenen.

Goedemorgen A, Hoe gaat het inmiddels met je? Zetten de verbeteringen nog steeds door? Mag ik je via deze weg vragen een korte review te schrijven over je ervaring(en) bij ons in de praktijk?  Het mag heel kort, één of twee van de hieronder genoemde onderwerpen is echt genoeg. Voor inspiratie kun je denken aan: Hoe heb je de behandelingen ervaren? Wat is het resultaat van de behandelingen en wat waren de klachten? Hoe heb je mij ervaren als therapeut? Hoe heb je de praktijk ervaren? Ik hoor graag van je! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------Hi Wouter, Nogmaals excuses voor mijn (veel te) late reactie. Onder het mom van beter laat dan nooit: - Wat is het resultaat van de behandelingen en wat waren de klachten? Mijn klachten waren dat ik vooral veel last van mijn nek en mijn bovenrug had. Er zat veel spanning in mijn nek. Het resultaat van de behandeling is dat ik na de eerste behandeling direct al minder spanning voelde en baat had bij de tips, vooral het letten op de ademhaling. Het resultaat is dat ik veel minder last heb van mijn nek. Mijn bovenrug blijft nog wat stijf. - Hoe heb je mij ervaren als therapeut? Ik heb je ervaren als een hele prettige, rustige therapeut. Ik heb me op geen enkel moment ongemakkelijk gevoeld bij de behandelingen. A.
A. Heester (Rotterdam)
[4-3-2019] (26 jaar)
Goede morgen Hélène en Marlon Een reactie op mijn behandeling bij jullie. Na op de open dag geweest te zijn had ik besloten me bij jullie te laten behandelen. Dit is me uitstekend bevallen. De eerste behandeling was een ervaring van geen pijn meer, heel raar maar heerlijk. Dat was echter van korte duur en de andere dag was ik erg teleurgesteld maar na de tweede plaat behandeling bleef het resultaat beter veel minder last en pijn . De derde behandeling was de laatste op de ” wonderplaat ” en Hélène ene heeft mij nog een osteopathie behandeling gegeven. Ik weet nu uit ervaring dat de plaat werkt ik weet niet hoe en was  zeker sceptisch in het begin, nu ben ik blij dat ik het gedaan heb. Vriendelijk dank voor de goede en prettige behandeling zal zeker mond tot mond reclame maken voor jullie . Ik hoop niet tot ziens maar weet jullie te vinden indien dat nodig mocht zijn Met een lieve groet G. van der Kooy
G. van der Kooy, Spijkenisse
[26-1-2016] (67 jaar)
Na een nare val van de trap, waardoor er klachten waren ontstaan in mijn onderrug,  in contact gekomen met Helene Fokker. Na een aantal behandelingen voelde ik al een positief resultaat, kortom minder pijn. Helene heeft met haar vakkundigheid en geduld zorg voor gedragen dat ik momenteel klachtenvrij ben! Ik raad iedereen dan ook aan bij Helene aan te kloppen. Groetjes Nathalie
Nathalie (Rotterdam)
[11-7-2022](47 jaar)