Online afspraak maken

Hi ik ben Annalyne Breugelmans en ik ben osteopaat D.O. . Naast osteopathie behandel ik ook patiënten door middel van dry needling en manuele therapie.

Mijn vijfjarige opleiding, Master in de fysiotherapie aan de Katholieke Universiteit te Leuven(KUL) heb ik afgerond in 2016. Na deze opleiding heb ik mezelf verder verdiept in de opleiding Osteopathie aan het Flanders Institute College of Osteopathy( FICO) te Deurne.

Tijdens een behandeling hecht ik veel belang aan een holistische aanpak van het menselijke lichaam, waarbij we rekening houden met de verschillende elementen. Zowel structurele, viscerale( organen) als craniale( schedel) aspecten kunnen klachten veroorzaken. Deze neem ik dan ook graag mee in mijn onderzoek en behandeling. Bovendien is een open communicatie tussen therapeut en patiënt heel belangrijk voor mij, staat de patiënt centraal in mijn behandeling en leg ik ook erg veel nadruk op het Emotionele aspect.

Ik ben afkomstig uit Antwerpen en spendeer daar dan ook het grootste deel van mijn vrije tijd. Deze breng ik voornamelijk door met sport (tennis, hardlopen).

Graag help ik jullie allen snel verder!

Boek nu gelijk uw afspraak met een van onze therapeuten

  • Ervaren therapeute
  • Specialiste in dry-needling
  • Veel goede reviews
Veilig online boeken
Na een operatie kreeg ik vage klachten: een warme sensatie in m’n met name m’n benen. Dit gevoel steeg af en toe ook naar m’n buik en rug. Daarnaast had ik een andere klacht: namelijk pijn in m’n schouder. Ik ben 5 keer bij Helene geweest en beide klachten zijn zo goed als over. Het rare gevoel heeft Helene behandeld door het bindweefsel aan te pakken. Hierdoor namen de klachten snel af. Bovendien heeft ze me technieken geleerd zodat ik het zelf ook kan doen. Ik ben meerdere malen bij huisarts en specialist geweest maar niemand leek m’n klachten te begrijpen of op te kunnen lossen. Ben erg dankbaar dat Helene m’n klachten heeft verholpen! De praktijk is daarnaast makkelijk te bereiken: gratis parkeren in de straat of met OV (bus).
Anoniem
[30-3-2015] (34 jaar)
Ik ben een aantal keer bij Hélène geweest met pijnklachten in mijn nek, schouder en bovenarm. Ik ben al eerder bij haar onder behandeling geweest voor een andere klacht en dat heeft mij toen goed geholpen, dus ik hoefde niet lang na te denken om hier weer terug te komen. De pijn in mijn nek, schouder en bovenarm werd al snel minder na een aantal behandelingen. Na iedere behandeling voelde ik dat het wat deed met mijn lichaam. Hélène is vriendelijk, luistert goed en is kundig in haar vak. Indien nodig, dan zou ik hier weer terug komen en ik zou Hélène ook zeker aanbevelen aan anderen.
O. Aarts (Rotterdam)
[18-7-2021] (48 jaar)
Ik ben door Helene heel goed geholpen na mijn tweede zwangerschap. Ik had last van mijn stuitje en had veel bekkenklachten. Na een aantal behandelingen was er al heel veel verbetering. Ik ben er erg blij mee want ik kan weer alles doen zonder pijn. Ik ben zeer tevreden over de aanpak en behandeling en beveel die dan ook van harte aan!
H. van der Net (Rotterdam)
[15-06-2021] (36 jaar)