Online afspraak maken

Hi ik ben Annalyne Breugelmans en ik ben osteopaat D.O. . Naast osteopathie behandel ik ook patiënten door middel van dry needling en manuele therapie.

Mijn vijfjarige opleiding, Master in de fysiotherapie aan de Katholieke Universiteit te Leuven(KUL) heb ik afgerond in 2016. Na deze opleiding heb ik mezelf verder verdiept in de opleiding Osteopathie aan het Flanders Institute College of Osteopathy( FICO) te Deurne.

Tijdens een behandeling hecht ik veel belang aan een holistische aanpak van het menselijke lichaam, waarbij we rekening houden met de verschillende elementen. Zowel structurele, viscerale( organen) als craniale( schedel) aspecten kunnen klachten veroorzaken. Deze neem ik dan ook graag mee in mijn onderzoek en behandeling. Bovendien is een open communicatie tussen therapeut en patiënt heel belangrijk voor mij, staat de patiënt centraal in mijn behandeling en leg ik ook erg veel nadruk op het Emotionele aspect.

Ik ben afkomstig uit Antwerpen en spendeer daar dan ook het grootste deel van mijn vrije tijd. Deze breng ik voornamelijk door met sport (tennis, hardlopen).

Graag help ik jullie allen snel verder!

Boek nu gelijk uw afspraak met een van onze therapeuten

  • Ervaren therapeute
  • Specialiste in dry-needling
  • Veel goede reviews
Veilig online boeken
Ons zoontje had een moeilijke start. Met de borstvoeding wilde het niet zo omdat hij niet genoeg kracht had om voldoende te drinken waardoor hij niet genoeg groeide. Hij huilde veel en sliep slecht. Toen hij eenmaal op krachten was om aan de borst te drinken hadden we een volgend probleem: het voeden deed heel veel pijn. Het werd tobben met kolven, voeden met pijn toch wilde ik doorzetten. Toen naar een lactatiekundige gegaan, bij het 2e bezoek zag ze veel spanning bij ons zoontje. Ze verwees me door naar een osteopaat, o ja dacht ik dat zouden ook kunnen zijn ik was met 2 andere kinderen ook al bij Osteo geweest.  Nu dus met onze 4e ook naar Osteo. Na de eerste behandeling echt zo bijzonder het resultaat is verbluffend. De pijn bij het voeden was weg! Hij was rustiger huilde veel minder en het slapen ging beter! Elise moeder van 4.
Elise (Rotterdam)
[9-6-2022] (26 weken)
Ik ben bij Joey onder behandeling gegaan i.v.m rug problemen. (Specifiek door de rug gegaan, SPIT) Joey werkt op een kundige manier. Hij vraagt goed door hoe het door de rug gaan gebeurd is en of het vaker is voorgekomen. Nadat hij een goed beeld heeft van hoe het gebeurd is en waar de pijn zit begint hij met een behandelplan. Hij pakt het probleem specifiek aan en voelt op bepaalde punten specifiek om zaken uit te sluiten om zo stapsgewijs tot beste behandeling te komen. Ook geeft Joey specifieke oefeningen om het herstelproces te bespoedigen. De behandeling van Joey is goed aangeslagen en de pijn in mijn rug is verdwenen. Met vriendelijke groet, Maarten
Maarten (Rotterdam)
[29-8-2023](40 jaar)
Na een operatie kreeg ik vage klachten: een warme sensatie in m’n met name m’n benen. Dit gevoel steeg af en toe ook naar m’n buik en rug. Daarnaast had ik een andere klacht: namelijk pijn in m’n schouder. Ik ben 5 keer bij Helene geweest en beide klachten zijn zo goed als over. Het rare gevoel heeft Helene behandeld door het bindweefsel aan te pakken. Hierdoor namen de klachten snel af. Bovendien heeft ze me technieken geleerd zodat ik het zelf ook kan doen. Ik ben meerdere malen bij huisarts en specialist geweest maar niemand leek m’n klachten te begrijpen of op te kunnen lossen. Ben erg dankbaar dat Helene m’n klachten heeft verholpen! De praktijk is daarnaast makkelijk te bereiken: gratis parkeren in de straat of met OV (bus).
Anoniem
[30-3-2015] (34 jaar)