Online afspraak maken

Hi ik ben Annalyne Breugelmans en ik ben osteopaat D.O. . Naast osteopathie behandel ik ook patiënten door middel van dry needling en manuele therapie.

Mijn vijfjarige opleiding, Master in de fysiotherapie aan de Katholieke Universiteit te Leuven(KUL) heb ik afgerond in 2016. Na deze opleiding heb ik mezelf verder verdiept in de opleiding Osteopathie aan het Flanders Institute College of Osteopathy( FICO) te Deurne.

Tijdens een behandeling hecht ik veel belang aan een holistische aanpak van het menselijke lichaam, waarbij we rekening houden met de verschillende elementen. Zowel structurele, viscerale( organen) als craniale( schedel) aspecten kunnen klachten veroorzaken. Deze neem ik dan ook graag mee in mijn onderzoek en behandeling. Bovendien is een open communicatie tussen therapeut en patiënt heel belangrijk voor mij, staat de patiënt centraal in mijn behandeling en leg ik ook erg veel nadruk op het Emotionele aspect.

Ik ben afkomstig uit Antwerpen en spendeer daar dan ook het grootste deel van mijn vrije tijd. Deze breng ik voornamelijk door met sport (tennis, hardlopen).

Graag help ik jullie allen snel verder!

Boek nu gelijk uw afspraak met een van onze therapeuten

  • Ervaren therapeute
  • Specialiste in dry-needling
  • Veel goede reviews
Veilig online boeken
Na een verkeersongeval, heb ik de afgelopen 4 maanden, diverse therapieën gehad, w.o. fysiotherapie, met een beperkt resultaat. Via een artikel in de media ben ik bij u onder behandeling gekomen. Daar mijn bekken ook scheef stond, is deze weer gecorrigeerd met het Krullaards Perfect reset, van Mw. Steffi Pfauth. Vervolgens bij Mw. Hélène Fokker onder behandeling gekomen met een aantal stevige osteopathie behandelingen. Na aanvankelijk grote problemen te hebben ondervonden, na mijn diverse botbreuken van o.a. hand, arm en ribben. Met alle beperkende gevolgen van dien; beperkte en pijnlijke bewegingen van schouders, nek, armen en hand. Nu, na bijna te zijn uitbehandeld, ben ik na de laatste behandeling dusdanig opgeknapt, dat ik weer bijna de “oude” ben. Het was de tijd en het geld dubbel en dwars waard. De beide behandel methoden kan ik daarom van harte aanbevelen.
J.A. Ballegooy, Rotterdam
[13-5-2015] (77 jaar)
Vandaag was ik weer bij Hélène Fokker. Ik verheugde me er al twee dagen op want ik wist: ze gaat me van mijn rugpijn afhelpen. En dat heeft ze gedaan, ze voelde meteen waar het fout zat, duwde op de goeie plekken en gaf nog wat tips waarvan ze wist: daar heeft ze wat aan. Ik kom bij Fosteo/Fokker Osteopathie sinds ik anderhalf jaar geleden een halve marathon zou lopen, maar drie weken vantevoren een blessure kreeg. Ik werd meteen vriendelijk, vakkundig en met veel aandacht geholpen. En liep die halve marathon probleemloos uit. G. Pama
G. Pama (Rotterdam)
[17-3-2021] (60 jaar)
Ik ben door Helene heel goed geholpen na mijn tweede zwangerschap. Ik had last van mijn stuitje en had veel bekkenklachten. Na een aantal behandelingen was er al heel veel verbetering. Ik ben er erg blij mee want ik kan weer alles doen zonder pijn. Ik ben zeer tevreden over de aanpak en behandeling en beveel die dan ook van harte aan!
H. van der Net (Rotterdam)
[15-06-2021] (36 jaar)