Online afspraak maken

Daniel Bolohov

Mijn naam is Daniel Bolohov. Ik ben een D.O.-MRO Osteopaat. Ik heb de Master of Science in Osteopathie na 5 jaar full opleiding in Italië (Milaan ) en Buckinghamshire New University (VK) behaald.

In 2019 ben ik naar Rotterdam verhuisd met het enthousiasme om de opgedane kennis en ervaring door middel van mijn handen te kunnen delen. Ik ben me ervan bewust dat dit beroep uitdagend is, omdat er vaak mensen bij ons komen die in osteopathie de laatste kans op herstel zien. Het geeft mij inderdaad zoveel voldoening om hun verbazing te zien bij het bemerken van de behaalde resultaten.
Naar mijn idee, vereist osteopathie constante bijwerking, veel mentale helderheid en het vermogen om de therapeutische ervaring aan elke patiënt aan te passen, omdat iedereen anders is, en een eigen geschiedenis heeft en eveneens verschillende reacties op de behandeling.

Ik hou er echt van om naar de echte oorzaak van het probleem van het lichaam te zoeken en niet alleen het symptoom te behandelen. Vaak zijn dit zeer specifieke gebieden, die, indien gevonden, de fysieke conditie weer volledig terugbrengen en de verloren hoop op herstel terug te brengen. In deze context stel ik mijzelf voor als een osteopaat, die als prioriteit gezondheid, welzijn en de kwaliteit van het leven voor zijn patiёnten heeft.

Ik ben in Moldavie geboren en op elfjarige leeftijd ben ik verhuisd naar Milaan in Italie. Door het feit dat ik in meerdere landen gewoond en geleefd heb, heb ik meerdere mentaliteiten, waarden en normen leren kennen en verschillende culturen.
Reizen is een belangrijk onderdeel van mijn bestaan evenals surfen, mediteren en schilderen. Niet in de laatste plaats is het vak van Osteopathie mijn grote passie, waardoor ik niet alleen het menselijk lichaam beter leer kennen, maar ook mezelf als persoon.

Daniel behandelt bij Fosteo alleen volwassenen.

Na heel lang last te hebben van mijn onderrug, omdat ik van de trap was gevallen, moet ik zeggen dat na één behandeling bij Hélène de klachten heel erg waren verminderd. Ik had moeite bij het bukken en sommige bewegingen deed ik ook met moeite, doordat mijn bekken stroef waren. Na de tweede behandeling was mijn bekken ook soepeler en ging alles veel beter. Ik ben heel erg tevreden met de behandelingsmethode. Helemaal Geweldig.
I. Thakoerdin, Rotterdam
[29-2-2016] (18 jaar)
Na lange tijd last te hebben gehad van zeer frequente hoofdpijn vanuit mijn nek, heeft Hélène na kundige klachtenanalyse en daaropvolgende behandelingen me enorm geholpen. Ook het advies wat Hélène me meegaf heeft veel effect gehad waardoor de klachten aanzienlijk minder zijn geworden. Dank voor jullie hulp!
Roel (Rotterdam)
[17-02-2024](27 jaar)
Na een lange tijd rondgelopen te hebben met veel rug- en hoofdpijn klachten, heb ik een aantal maanden geleden bij Fosteo aangeklopt. Sinds die tijd heb ik een aantal behandelingen gehad en zijn de klachten heel veel minder geworden! Ik voel me daarnaast ook altijd helemaal op mijn gemak en in goede handen bij Hélène en zou Fosteo dan ook zeker aanraden!
L. van Oijen, Rotterdam
[31-3-2017] (25 jaar)