Online afspraak maken
[css_animation]

KPR in de media

De Krullaards Perfect Reset therapie is al zeker 15 jaar in ontwikkeling maar pas sinds 2013 op meerdere vestigingen beschikbaar voor het grote publiek. De KPR therapie is ontwikkeld door Rob Krullaards maar grootschalig op de markt gezet door Robert Kokshoorn en Richard Witham.

Rob Krullaards

Rob Krullaards

Beiden zijn door Rob Krullaards van hun klachten afgeholpen door een behandeling op de KPR plaat. Robert en Richard hebben het KPR concept met een franchise formule op de markt gezet. In NL zijn er inmiddels 17 vestigingen.

U vindt op deze pagina diverse filmpjes van de KPR therapie bij RTL7, een interview met Marianne Vos en diverse testimonials van tevreden KPR klanten van andere KPR vestigingen. Helaas is het succes van KPR ook negatief in het nieuws gekomen. Tot driemaal toe heeft de Reclame Code Commissie KPR in het gelijk gesteld. Wij lichten dit graag toe.

[/css_animation]
[css_animation]

Reclame Code Commissie: KPR website niet misleidend

De Reclame Code Commissie (RCC) heeft, naar aanleiding van de ingediende klacht door de heer Scholtens, op 12 november 2015 besloten dat de inhoud van de KPR website niet misleidend is. De RCC beveelt wel een nuance aan te brengen in de tekst door te vermelden dat de KPR behandelmethode – logischer wijs – een anatomisch beenlengteverschil (veelal aangeboren) niet kan verhelpen.

Reclame Code Commissie

Reclame Code Commissie

De Commissie acht voldoende aannemelijk geworden dat er, behalve de door de bedoelde bekkenstand die wordt veroorzaakt door een anatomisch beenlengteverschil, sprake kan zijn van een scheefstand van het bekken die verband houdt met het functioneel beenlengteverschil, en dat de KPR methode gericht is op laatstgenoemde bekkenscheefstand.

In haar uitspraak van 2 juli 2015 in dossier 2015/ 00564 heeft de Commissie reeds overwogen dat adverteerder de geclaimde effectiviteit van de KPR methode voldoende aannemelijk had gemaakt door de toen overlegde feitelijke meet,- en behandel gegevens van de fysiotherapeuten die de KPR behandelingen uitvoeren en de mondelinge en schriftelijke verklaring van een bedrijfsarts over zijn ervaringen met de werkzaamheid van de KPR methode. De Commissie zag toen en ziet nu geen reden te twijfelen aan de juistheid van de door de fysiotherapeuten verstrekte resultaten. In de onderhavige zaak heeft de adverteerder dit “empirische bewijs” aangevuld met literatuurverwijzingen betreffende (de behandeling van) functioneel beenlengteverschil en bekkenscheefstand, en met schriftelijke verklaringen van eerder genoemde bedrijfsarts en een tweede arts.

Door dit alles acht de Commissie dat de claim dat met de Krullaards Perfect Reset methode de (door functioneel beenlengteverschil veroorzaakte) scheefstand van het bekken kan worden opgeheven dan wel een rechte bekkenstand gerealiseerd voldoende aannemelijk gemaakt. De Commissie volgt klager niet in zijn stelling dat op de EBM norm gebaseerd bewijs vereist is om te komen dat mededelingen betreffende de KPR methode op adverteerders website als onvoldoend onderbouwd misleidend zijn.

Klik hier voor de volledige uitspraak van de Reclame Code Commissie

[/css_animation]
[css_animation]

Heeft u nog vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. Mocht dat zo zijn kunt u altijd contact met ons opnemen. Laat u niet misleiden door uitspraken van de stichting tegen kwakzalverij. Zij hebben het bijvoorbeeld ook niet op:

  • Manuele therapie
  • Osteopathie
  • Chiropraxie
  • Homeopathie

Dit zijn toch bekende behandelmethodes die menig probleem hebben opgelost. Ons standpunt is simpel, niet elke behandelmethode kan voor iedereen werken.

Alle testimonials op deze site zijn door echte mensen geschreven. Een aantal beroemde Nederlanders zoals Marianne Vos , Joshua Nolet en Ali B hebben toch niet hun reputatie op het spel gezet door onwaarheden te vertellen.

Heeft u alsnog vragen of twijfels, neem dan contact met ons op!

[/css_animation]
[css_animation][/css_animation]

Meer KPR succesverhalen

Krullaards Perfect Reset bij RTL7

Testimonial van Marianne Vos

KPR in 4 minuten

“Niet geschoten is altijd mis en ik ben ongelooflijk dankbaar dat ik die sprong gewaagd heb”.
Wil van der Kwaak

“Ga erheen! Baat het niet dan schaadt het niet, dat dacht ik, maar het is gewoon grandioos.”
Marianne Varkevisser

“Ik voelde eigenlijk binnen een dag al verbetering, het hielp wel. Ik had er dus wel echt meteen vertrouwen in”.
Eline van Lelyveld

“Onbegrijpelijk, maar eigenlijk na 5 minuten was ik van 30 jaar rugpijn af en anderhalf jaar pijn in mijn knie en enkel”.
Lisa Wansink

“Je krijgt meer pijn na de eerste behandeling, maar na een paar dagen is het weg!
Bart Delfgaauw