Online afspraak maken

Samenwerkende Partners

Fosteo heeft als primaire doel om u van uw lichamelijke klachten af te helpen. In de praktijk blijkt dat klachten in stand worden gehouden of verergerd door het gebruik van verkeerde materialen of houding. Wat bedoelen we daarmee?

U kunt bijvoorbeeld bij ons komen voor rugproblemen. Maar als uw bed niet geschikt voor u als persoon of al 20 jaar oud is bestaat de kans dat de klachten terugkomen of helemaal niet minder worden. Datzelfde geld voor stoelen, zithouding, gebruik van ergonomische computer invoer artikelen. Ook is het prettig als u fysiotherapie artikelen nodig heeft u een betrouwbare leverancier heeft.

Fosteo heeft vier leveranciers geselecteerd vanwege de kwaliteit van de artikelen en dienstverlening. Wij hebben de afspraak kunnen maken met Dorsoo en ErgoDirect dat klanten van Fosteo korting krijgen. Vraag ons naar de voorwaarden.

  • Dorsoo slaapsystemen (korting tot €560,- via vouchers);
  • Fysiosupplies;
  • Zitacademie;
  • ErgoDirect (korting 5% met code fos789).

Dorsoo matrassen

Het Dorsoo-slaapsysteem bestaat uit een hydraulische lattenbodem en een aangepaste matras. Met deze innovatieve combinatie, waarbij bodem en matras samenwerken, is Dorsoo het enige slaapsysteem ter wereld, dat door de unieke opwaartse ondersteuning in elke houding, ’s nachts ongemerkt met u meebeweegt en u in elke slaaphouding perfect ondersteunt. Het Dorsoo-slaapsysteem wordt vervaardigd in België. Duurzame en hoogwaardige materialen, gecombineerd met een vooruitstrevende techniek zorgen voor de filosofie die de troeven van Dorsoo voorop stelt: klanttevredenheid en maximale verbetering van de slaapkwaliteit. Hiervoor biedt Dorsoo ook een unieke tevredenheidsgarantie.

Klik hier voor meer informatie over Dorsoo.

Dorsoo_LogoBaseline_positief

ErgoDirect

ErgoDirect International zorgt dat computergebruikers comfortabel (fysiek) en geconcentreerd (mentaal) met de computer kunnen werken. Onze oplossingen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, marktkennis en getoetst door gerenommeerde wetenschappers en ergonomen. ErgoDirect heeft inmiddels meer dan 15 jaar ervaring op het vlak van ergonomie, werkplekinrichting en HR-software. Iedere computergebruiker is anders of heeft andere wensen. Daarom krijgt u van onze specialisten altijd een advies op maat.

Klik hier voor de website en klik hier voor de producten.

ergodirect

 

De Zitacademie

De tekst van de zitacademie komt snel.

Klik hier voor de website.

zitacademie

Fysiotherapie artikelen

Opgericht in 2005 is FysioSupplies uitgegroeid tot Europa’s grootste leverancier in de fysiotherapie en fitness artikelen. Onze inhouse fysiotherapeuten bieden de nodige expertise en meest complete informatie over al onze producten. Naast producten bieden we ook workshops en cursussen in de echografie en shockwave apparatuur, gecertificeerd door het Fontys.

Klik hier om naar de webshop te gaan.

Fysa

 

[contentblock id=4]

[contentblock id=2 img=gcb.png]

[contentblock id=3]