Direct online boekenTestimonials

Testimonials

Bij Fosteo we hebben heel veel mensen zoals u geholpen met hun klachten. De een met Osteopathie, een aantal met Fysiotherapie en anderen weer met Krullaards Perfect Reset. Het spreekt natuurlijk veel meer als echte patiënten hun ervaring opschrijven in een testimonial. Vandaar dat we ervoor hebben gekozen om klanten regelmatig te vragen om hun eigen ervaring te verwoorden in een testimonial.

Bijna iedereen die bij ons komt is erg sceptisch, en terecht. Velen hebben al een lange weg van therapieën achter de rug en vertrouwen niets of niemand meer. Maar de resultaten zijn vaak verbluffend! Vandaar dat we erg veel testimonials hebben mogen ontvangen. Ook is de KPR therapie nog maar sinds 2013 op de markt dus nog relatief onbekend.

Ondanks dat we vele positieve positieve reacties hebben mogen ontvangen zijn er ook klanten waarbij de KPR therapie niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd. De KPR therapie is ook geen wondermiddel wat bij iedereen werkt. Als de klachten van de patiënt voortkomen uit een beknelling door een scheefstaand bekken dan is de KPR therapie uitermate geschikt. Mocht de oorzaak van de klachten toch elders liggen dan is wellicht de KPR therapie niet de juiste therapie. Helaas is het niet mogelijk om in het lichaam te kijken waar de exacte oorzaak van de pijn zit. Wij kunnen alleen uitgaan van onze ervaring en het klachtenbeeld van de patiënt.

Boek nu uw afspraak

U kunt online bij ons een afspraak maken en uw gegevens in onze elektronisch patiëntendossier plaatsen. Hierdoor kunnen wij meer tijd besteden aan uw Osteopathie, Fysiotherapie of Krullaards Perfect Reset behandeling.
Online boeken
TestimonialHier leest u de inspirerende verhalen van anderen die met de Osteopathie, Fysiotherapie en/of Krullaards Perfect Reset behandelingen van Fosteo weer gelukkiger door het leven kunnen. Iedereen heeft op zijn eigen manier beschreven wat de diverse behandelingen voor resultaat hebben gehad.

Alle video opnamen die u op deze pagina ziet zijn bij ons op locatie gemaakt met onze eigen KPR ‘patiënten’. Zij vertellen hun eigen verhaal. Misschien kunt u zichzelf hierin herkennen.

Neemt u ook de stap om de behandelingen te starten?

De testimonials van Fosteo

Scoliose in bovenrug en nek ..

Migraine, oorsuizen, pijn in de voet en ..

Drie maal hernia operatie, beenuitval en ..

Tweemaal auto ongeluk gehad waardoor ..

Pijn na operatie van een dubbele hernia ..

Moeilijk bewegen na een val van de trap ..

Adres

Burgemeester Hoffmanplein 30A
3071 XL Rotterdam (Noordereiland)

Bereikbaar met bus 32 en 47
Gratis parkeren voor de deur

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17.00
Woensdag09.00 - 21:00
Donderdag09:00 - 14:30
Vrijdag14.00 - 17:00

Contact

Als u vragen heeft kunt u ons altijd bellen of mailen.

06 - 15 901 333

OnlineEen afspraak maakt u het snelst online!