Online afspraak makenTestimonials

Testimonials

Bij Fosteo we hebben heel veel mensen geholpen met hun klachten. De een met Osteopathie, een aantal met Fysiotherapie en anderen weer met Krullaards Perfect Reset. Het spreekt natuurlijk veel meer als echte patiënten hun eigen ervaring delen. Vandaar dat we klanten vragen om hun ervaring te verwoorden in een testimonial.

Bijna iedereen die voor de KPR therapie komt is erg sceptisch, en terecht. Velen hebben al een lange weg van therapieën achter de rug en vertrouwen niets of niemand meer. Maar de resultaten zijn vaak verbluffend! Vandaar dat we erg veel testimonials hebben mogen ontvangen.

Ondanks dat we vele positieve positieve reacties hebben mogen ontvangen zijn er ook klanten waarbij de KPR therapie niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd. De KPR therapie is ook geen wondermiddel wat bij iedereen werkt.

Als de klachten van de patiënt voortkomen uit een beknelling door een scheefstaand bekken dan is de KPR therapie perfect. Mocht de oorzaak van de klachten toch elders liggen dan is wellicht de KPR therapie niet de juiste therapie. Helaas is het niet mogelijk om in het lichaam te kijken waar de exacte oorzaak van de pijn zit. Wij kunnen alleen uitgaan van onze ervaring en het klachtenbeeld van de patiënt.

Boek nu gelijk uw afspraak met een van onze therapeuten

   
Online boeken
TestimonialHier leest u de verhalen van anderen die met de Osteopathie, Fysiotherapie en/of Krullaards Perfect Reset behandelingen van Fosteo weer gelukkiger door het leven kunnen. Iedereen heeft op zijn eigen manier beschreven wat het resultaat is van de behandelingen.

De video opnamen zijn bij ons op locatie gemaakt met onze eigen KPR ‘patiënten’. Zij vertellen hun eigen verhaal, misschien kunt u zichzelf hierin herkennen.

Neemt u ook de stap om de behandelingen te starten?

De testimonials van Fosteo

Scoliose in bovenrug en nek ..

Migraine, oorsuizen, pijn in de voet en ..

Drie maal hernia operatie, beenuitval en ..

Tweemaal auto ongeluk gehad waardoor ..

Pijn na operatie van een dubbele hernia ..

Moeilijk bewegen na een val van de trap ..

Sluiting Fosteo tot en met 28 april!!

Lieve klanten

In verband met de Corona maatregelen van het kabinet moesten wij helaas onze praktijk per direct sluiten. Deze maatregel is inmiddels verlengd tot 28 april.

Alle bestaande afspraken in deze periode zijn daarom bij deze afgezegd. Het is wel mogelijk om online afspraken te boeken na deze periode via fosteo.nl, alleen kunnen wij niet garanderen dat we na 28 april weer onze deuren volledig mogen openen.

Voor dringende vragen kunt u bij ons terecht per mail: afspraak@fosteo.nl.

Sterkte in deze periode en wij hopen u op korte termijn weer welkom te mogen heten bij ons.

Groeten,

Team Fosteo