Online afspraak maken

Heeft U wel is een Sportmassage gehad van een Fysiotherapeut ?

Het is vele malen krachtiger en gerichter dan een reguliere massage. Probeer het eens!

Sportmassage boekenFysiotherapie

De Sportmassage

Bij de sportmassage is er extra aandacht voor de vermoeide spieren die weer moeten herstellen. Na een intensieve trainingssessie of wedstrijd kunnen de spieren die extra verzorging goed gebruiken. De sportmassage zorgt voor een verbetering van de bloedcirculatie zodat afvalstoffen kunnen worden afgevoerd. De eerste dagen na de sportmassage kan de pijn toenemen omdat de afvalstoffen het lichaam uit gaan.

Mochten er blessures zijn laat ons dan beoordelen of een sportmassage wel geschikt is om nu te doen. Wellicht passen we de behandeling aan. Denk bijvoorbeeld aan een kneuzing, ontsteking, spierscheur, cyste of breuk

Als je niet sport maar wel houdt van een wat stevigere massage is het prima om te komen. Een massage heeft altijd een ontspannende werking op het lichaam en de geest.

 

Boek nu gelijk uw afspraak met een van onze therapeuten

  • Uitgevoerd door fysiotherapeut en triatleet
  • Verbeter je herstel
Veilig online boeken
Ik heb ervoor gekozen om bij Fosteo een aantal KPR behandelingen te ondergaan, omdat ik graag mijn dans en het bewegen wil verbeteren. Na de eerste behandeling ervaar ik eerst even een moment van vermoeidheid, echter bij het rijden in de auto merk ik meteen dat mijn nek veel soepeler is bij het omkijken, waar ik voorheen met meer moeite mijn nek tot de uiterste punten kon draaien. Vervolgens merk ik bij de eerstvolgende danstraining dat met name het bewegen van mijn bovenlichaam veel soepeler en makkelijker gaat. Ik heb bovendien positieve feedback ontvangen van mijn danstrainer, wat mij ervan overtuigd dat dit een directe gevolg is van de KPR behandeling. Ik raad dan ook mijn mede dansliefhebbers deze behandeling absoluut aan.
W. van Zoen, Leiden
[15-09-2015] (38 jaar)
Nogal sceptisch reageerde ik op een tip van een relatie om met mijn rugklachten bij Fosteo een afspraak te maken. Na het opmeten van je bekkenstand sta je op een plaat die zorgt voor een reset van je wervelkolom. Ik had al een hoop geprobeerd om van mijn lage, diepe rugklachten af te komen zonder enig resultaat. Ik moet zeggen dat het nu na 3 behandelingen erg goed gaat. Zeker in combinatie met het advies om een aantal Osteopathie behandeling te nemen heeft het bij elkaar geresulteerd in een pijnafname van 95% Zeker de moeite waard ondanks de lage vergoeding van de zorgverzekeraars.
M. Elderson, Rotterdam
[18-5-2015] – (46 jaar)
Ervaring met KPR is uitstekend. Had al jaren rug en nekklachten maar na 3 behandelingen bij Fosteo KPR-Rotterdam zijn rug en nekklachten veel minder dan voorheen.
L. Moreira, Rotterdam
[8-7-2015] (75 jaar)