Online afspraak makenFAQ

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions


Als u een vraag heeft kunt u in deze FAQ (veel gestelde vragen) wellicht het antwoord vinden. De veel gestelde vragen hebben we verzameld en hier geplaatst. In deze FAQ staan voornamelijk antwoorden op inhoudelijke vragen. Hierin zijn meegenomen vragen over Osteopathie, Fysiotherapie en Krullaards Perfect Reset.

Ondanks de zorgvuldige samenstelling kan het zijn dat uw vraag er niet bij zit. Iedereen heeft zijn eigen specifieke situatie en die kunt u vrijblijvend aan ons voorleggen. Dus als uw vraag er niet bij staat stuur ons dan het liefste een mail met een toelichting en uw vraag. Vanuit onze ervaring kunnen wij vaak een beeld geven van onze verwachting. Het is echter het beste om voor een intake te komen waarin we ook direct een kort lichamelijk onderzoek kunnen doen.

Kosten en vergoedingen

De kosten die u aan ons betaalt en wat u van de zorgverzekeraar betaalt staan niet opgenomen in deze FAQ. Een overzicht van de kosten kunt u hier vinden. Een overzicht van de vergoedingen van de zorgverzekeraars kunt u hier vinden. Voor een overzicht van de vergoedingen kunt u het beste contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Boek nu uw afspraak

U kunt online bij ons een afspraak maken en uw gegevens in onze elektronisch patiëntendossier plaatsen. Hierdoor kunnen wij meer tijd besteden aan uw Osteopathie, Fysiotherapie of Krullaards Perfect Reset behandeling.
Online boeken