Direct online boeken
Telefoon icoontjes Fosteo
010 - 73 71 869
06 - 15 901 333

FAQ

Frequently Asked Questions

Als u een vraag heeft kunt u in deze FAQ (veel gestelde vragen) wellicht het antwoord vinden. De veel gestelde vragen hebben we verzameld en hier geplaatst. In deze FAQ staan voornamelijk antwoorden op inhoudelijke vragen. Hierin zijn meegenomen vragen over Osteopathie, Fysiotherapie en Krullaards Perfect Reset.

Ondanks de zorgvuldige samenstelling kan het zijn dat uw vraag er niet bij zit. Iedereen heeft zijn eigen specifieke situatie en die kunt u vrijblijvend aan ons voorleggen. Dus als uw vraag er niet bij staat stuur ons dan het liefste een mail met een toelichting en uw vraag. Vanuit onze ervaring kunnen wij vaak een beeld geven van onze verwachting. Het is echter het beste om voor een intake te komen waarin we ook direct een kort lichamelijk onderzoek kunnen doen.

Kosten en vergoedingen

De kosten die u aan ons betaalt en wat u van de zorgverzekeraar betaalt staan niet opgenomen in deze FAQ. Een overzicht van de kosten kunt u hier vinden. Een overzicht van de vergoedingen van de zorgverzekeraars kunt u hier vinden. Voor een overzicht van de vergoedingen kunt u het beste contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions

Adres

Burgemeester Hoffmanplein 30A
3071 XL Rotterdam (Noordereiland)

Bankgegevens

Fosteo:
NL21 ABNA 0420 5978 08
KPR-Rotterdam:
NL56 ABNA 0491 9379 62

Social Media

facebook-small plus-small LinkedIn logo