Online afspraak maken

Een afspraak wordt afgezegd ..

Met enige regelmaat worden er afspraken afgezegd. Omdat het blijkt dat het toch niet uitkomt. Vaak is men ziek, soms een sterfgeval in de familie of simpelweg te druk op het werk.
Maar in een heleboel gevallen gaat het juist erg goed. De klachten zijn minder of helemaal weg. Dan is het logisch dat er geen behandelingen meer nodig zijn.
Wij zijn erg blij met dit soort afzeggingen. We proberen ons behandelgemiddelde zo laag mogelijk te houden. Dat scheelt u aan kosten en wij hebben tevreden klanten.

 

Beste Hélène,

Wij hadden de laatste keer voor komende dinsdag om 10.30 (30 mei) een afspraak gemaakt onder voorbehoud, afhankelijk van hoe de klachten zich zouden ontwikkelen.

Het ging al een stuk beter en inmiddels gaat het eigenlijk goed. Ik heb nauwelijks meer last van de tintelingen in mijn armen. Ik ben nu ook twee keer bij een oefentherapeute geweest en zij geeft mij goede oefeningen voor elke dag. Een keer per week ga ik naar haar toe. Dit loopt naar tevredenheid.

Om deze redenen wil ik het eigenlijk hierbij laten en onze afspraak afzeggen.  Ik wil je bedanken voor de fijne behandelingen en de goede zorg en ik hoop je zo voldoende geïnformeerd te hebben.

Wie weet tot ziens en het allerbeste gewenst!

Met vriendelijke groet,

D. Weiss