Online afspraak maken

Contracten met Zorgverzekeraars

U bent vast gewend dat u het fysiotherapie consult niet hoeft te betalen na afloop van de behandeling. Dat komt omdat het gros van de fysiotherapeuten ervoor kiest om contracten aan te gaan met de zorgverzekeraars. Dat heeft voor u het voordeel dat u niet hoeft te betalen aan de zorgverlener.

Wat u wellicht niet weet is dat de zorgverzekeraars steeds meer eisen opleggen aan de fysiotherapeut. In de Zorgpuntnu uitzending van dinsdagavond 11 oktober 2016 wordt De Behandelindex onder de loep genomen. Dit is een duidelijk voorbeeld gegeven van de stricte eisen die de zorgverzekeraars opleggen aan de fysiotherapeuten. AvroTros uitzending van Zorgpuntnu.

Als u het filmpje heeft gezien zult u begrijpen waarom Fosteo bewust heeft gekozen om geen contracten af te sluiten met zorgverzekeraars. Wij willen simpelweg goede zorg verlenen zonder de onnodige regelgeving.
Het betekend wel dat u het consult bij ons eerst zelf moet betalen en dit moet declareren bij uw zorgverzekeraar.

Gesloten voor Osteopathie

Het kabinet heeft de lockdown verlengd tot 10 februari 2021. Helaas mogen wij in deze periode geen osteopathie uitvoeren. Diverse klanten hebben we in deze moeilijke periode met fysiotherapie kunnen helpen. Indien nodig krijgt onze fysiotherapeut instructies van Hélène Fokker zodat de behandeling enigszins aansluit op osteopathie. U krijgt hiervoor alleen het fysiotherapie tarief in rekening gebracht.

Als tegemoetkoming in deze moeilijke periode kunt u een fikse korting krijgen op de KPR therapie. De KPR Therapie kan een goed alternatief zijn om uw klachten te behandelen. Neem hiervoor contact op via de mail.

We zijn in deze periode beperkt telefonisch beschikbaar. Het liefste ontvangen we vragen via afspraak@fosteo.nl en indien nodig nemen wij telefonisch contact op. U kunt online osteopathie pas vanaf 10 februari boeken. Fysiotherapie en de KPR therapie kan per direct!

Voor nu wensen we u wederom sterkte in deze lastige tijd, blijf gezond ..