Online afspraak maken

Even voorstellen….

Ik ben Wouter Mets, vanaf juli 2018 werkzaam als osteopaat bij Fosteo. In februari 2018 ben ik afgestudeerd aan de vakopleiding osteopathie, en sindsdien dus gediplomeerd osteopaat (D.O. M.R.O). Mijn interessegebied binnen de osteopathie is zeer breed. Tijdens mijn studie heb ik een zeer interessant onderzoek gedaan naar de effectiviteit van osteopathie bij behandeling van het prikkelbare darmsyndroom. Naast het behandelen van volwassenen met diverse uiteenlopende klachten verdiep ik mij momenteel in het behandelen van baby’s en kinderen. Hiervoor volg ik de tweejarige vervolgopleiding van Pro Osteo (Panta Rhei).

Ik ben werkzaam bij Fosteo vanwege de prettige, rustige werksfeer, de mooie ligging op het Noordereiland in het midden van Rotterdam, tussen Nieuwe Maas en de Koningshaven. De praktijk zelf heeft een rustige en professionele uitstraling. De kamers zijn ruim opgezet en netjes en overzichtelijk ingericht. Het interieur is modern en zelfs redelijk strak, dit sluit aan bij mijn persoonlijke stijl. Ook de omgeving van de praktijk is rustig. Al deze factoren zorgen ervoor dat ik als osteopaat mij volledig kan focussen op een goede behandeling. Ik vind het belangrijk dat mensen die bij mij een behandeling ondergaan deze rust mede ervaren, omdat dit de behandeling en het bevorderen van het zelf-herstellend vermogen van de personen die met klachten bij mij als osteopaat terecht komen zeker ten goede komt.

Mocht je na het lezen van dit stukje meer willen weten over mij als osteopaat, over osteopathie of over de praktijk van Fosteo en KPR-Rotterdam dan kun je hier nog veel meer over vinden op onze website.