Online afspraak maken

Fosteo Beauty Dag !!!

Beauty Dag bij Fosteo,

Op zaterdag 4 november kan je bij Fosteo terecht voor een beauty treatment. We gaan een gezichtsbehandeling doen met microneedling en RF tussen 10:00 en 16:00. Weet je niet wat dat is, google dan op microneedling RF. Op het web zijn vele verhalen reviews en filmpjes te vinden over de behandeling. We zijn ook niet bang dat je wordt afgeschrikt want de resultaten zijn echt erg goed. En het mooie is dat we je dit aanbieden voor circa de helft van wat je normaal betaald.

Een paar dagen na de behandeling ziet je huid er weer vele jaren jaar jonger uit. En ja, sommigen zijn na de behandeling rood in het gelaat. Maar dat trekt binnen een dag weer weg. Gebruik liever de 1e dag geen make-up en ga niet in de volle zon zitten.

Afhankelijk van hoe deze dag verloopt willen we dit in de toekomst als dienst aanbieden.

Als je serieuze interesse hebt stuur dan een berichtje naar afspraak@fosteo.nl dan stuur ik je de detailinformatie zoals de kosten, hoe te boeken en wat je verder moet doen. Als je iemand kent die graag wil komen op deze dag stuur dan diens gegevens aan mij door. Mannen zijn ook van harte welkom.

Leuk als je ook meedoet ..