Online afspraak maken

Fosteo en KPR Rotterdam: Experts in bewegen

Vanaf het voorjaar 2016 nemen wij de telefoon aan voor Fosteo en KPR Rotterdam. Wij beantwoorden eenvoudige vragen en plannen afspraken in. Wat Fosteo uniek maakt, is de mix van drie therapieën die ze aanbieden om mensen van lichamelijke klachten af te helpen. Osteopathie, fysiotherapie en KPR, dat staat voor Krullaards Perfect Reset therapie. Deze therapieën sluiten perfect op elkaar aan.

Marlon Borkulo, manager van Fosteo: ‘Het oplossen van klachten op een persoonlijke wijze bij volwassen, kinderen en baby’s staat bij ons centraal. Mensen met rug-, nek- of schouderklachten maar ook met hoofdpijn, migraine, buikpijn, vermoeidheid, aangezichtspijn, restless legs en dergelijke kunnen bij ons terecht. Fysiotherapie is voor vele blessures een goede en afdoende oplossing maar waar fysiotherapie geen uitkomst meer biedt, is osteopathie vaak een goed alternatief. En als geen enkele andere therapie meer helpt, kan Krullaards Perfect Reset, kortweg KPR, vaak een oplossing bieden’.

Het behandelcentrum is opgericht door Marlon Borkulo en Hélène Fokker. Hélène is zelf een van de osteopaten net als Nalanthi en Serge die in het centrum werken. Daarnaast werkt Lonneke als fysiotherapeut. Als zij aan het werk zijn, nemen wij de telefoon aan en plannen de afspraken in de speciale agenda en het klantensysteem. SecretariA is een daardoor een sub-bewerker van hun klantengegevens. Per 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming, daarom hebben we met hen een bewerkersovereenkomst afgesloten zodat de persoonlijke gegevens van hun klanten ook beschermd zijn.

Experts in bewegen?
Marlon en Hélène zijn beiden dansers, met name salsa/mambo en de Afrikaanse Malinke dansen ze graag. Hélène: ‘We zijn zelf ‘experts’ in bewegen en dat komt goed van pas in de praktijk. Daarmee kunnen we net beter beoordelen of het bewegen wel of niet goed gaat. We behandelen ook pasgeboren baby’s. Zij kunnen zelf nog niet aangeven wat er aan de hand is en uiten dat door veel te huilen, een voorkeurshouding of vreemd gedrag. Osteopathie kan deze zeer jonge kinderen helpen. Wij behandelen daarom ook regelmatig baby’s’.

Meer informatie over Fosteo en KPR kunt u vinden op de website of bezoek hun open dag op 20 april 2018.