Online afspraak maken

Gratis bekkenmeting op 31 januari en 7 februari

Heeft u last van uw rug, nek of schouders. Of heeft u last van hoofdpijn, migraine of restless legs. Heeft u alles al geprobeerd maar de hoop opgegeven om van uw klachten af te komen? Is er ook aan u verteld dat u er maar mee moet leren leven?

De oorzaak van uw klachten zou een scheve stand van uw bekken kunnen zijn. Hierdoor kunnen zenuwen bekneld zijn geraakt die voor de (pijn)klachten zorgen. Met behulp van een PALM meter, wat eigenlijk een nauwkeurige waterpas is, kunnen wij precies zien hoe uw bekken staat. Met de KPR therapie kunnen wij het bekken snel en pijnloos rechtzetten. Na de bekkenmeting kunnen wij een indicatie geven of wij u kunnen helpen.

Op de dinsdagen 31 januari en 7 februari kunt u bij ons de stand van uw bekken laten meten. We hebben per sessie 15 minuten beschikbaar waarin we uw klacht opnemen, het bekken met en zonder schoenen meten en een kort advies geven. U kunt zich voorstellen dat we niet in detail op uw situatie in kunnen gaan. We proberen u desondanks een zo goed mogelijk advies te geven.


U kunt zich opgeven door:

  • Door hier te klikken en direct zelf online een afspraak te boeken.
  • Ons te bellen op 06 – 15 901 33 of 010 – 73 71 869. Ons secretariaat neemt dan uw klacht op en u kunt het tijdslot van uw keuze doorgeven. U ontvangt via de mail een bevestiging van uw gratis boeking.
  • Ons te mailen op afspraak staartje van de aap fosteo punt nl. (Om te voorkomen dat we spam krijgen staat het mailadres cryptisch beschreven)
  • Via onze site een bericht te versturen. Geef a.u.b. op welke klachten er zijn.

Maakt u ook een afspraak om langs te komen. Wij zien u graag.