Online afspraak maken

Hélène staat in het blad ‘Samen Zwanger’

In de editie van Zuid-Holland van het blad “Samen Zwanger” staat een advertentie van Hélène Fokker. Zij staat bij het artikel “Osteopathie en zwanger zijn” op pagina 45 en 50.

Het artikel is bedoeld om aanstaande en kersverse moeders op de hoogte te brengen van de mogelijkheden van osteopathie bij de zwangerschap. Maar niet alleen tijdens de zwangerschap maar ook eventuele klachten na de bevalling. En natuurlijk bijzonder veel aandacht voor de pasgeborene.
Een veelgehoorde opmerking van moeders die bij ons komen is dat ze niet wisten van het bestaan van osteopathie. Velen zouden de stap eerder hebben gemaakt as ze ervan wisten. Nu hebben ze eigenlijk nodeloos lang een (huilend) kind wat niet lekker in zijn vel zit.


– Hier kunt u meer informatie vinden over Osteopathie bij een baby.
Hier kunt u het blad in elektronische vorm lezen.

U kunt ook bij ons binnenkomen voor een exemplaar, we hebben er genoeg.

Samen Zwanger

Gesloten voor Osteopathie

Het kabinet heeft de lockdown verlengd tot 10 februari 2021. Helaas mogen wij in deze periode geen osteopathie uitvoeren. Diverse klanten hebben we in deze moeilijke periode met fysiotherapie kunnen helpen. Indien nodig krijgt onze fysiotherapeut instructies van Hélène Fokker zodat de behandeling enigszins aansluit op osteopathie. U krijgt hiervoor alleen het fysiotherapie tarief in rekening gebracht.

Als tegemoetkoming in deze moeilijke periode kunt u een fikse korting krijgen op de KPR therapie. De KPR Therapie kan een goed alternatief zijn om uw klachten te behandelen. Neem hiervoor contact op via de mail.

We zijn in deze periode beperkt telefonisch beschikbaar. Het liefste ontvangen we vragen via afspraak@fosteo.nl en indien nodig nemen wij telefonisch contact op. U kunt online osteopathie pas vanaf 10 februari boeken. Fysiotherapie en de KPR therapie kan per direct!

Voor nu wensen we u wederom sterkte in deze lastige tijd, blijf gezond ..