Online afspraak maken

Het Corona virus

Helaas is de verspreiding van het Corona virus een feit en is het leven in Nederland deels platgelegd. We gaan met z’n allen een onzekere tijd in en niemand heeft antwoorden op de vele vragen die er zijn.
Ook wij hebben getwijfeld om patiënten te behandelen in deze periode. Maar wij volgen het advies van de beroepsverenigingen NVO en KNGF die het in overleg met het RIVM samenstellen.
Wij krijgen een positief advies om door te gaan en houden daarom onze deuren open. Wij nemen natuurlijk wel aanvullende maatregelen om de kans op verspreiding van het virus zo klein mogelijk te maken. Daarvoor vragen we ook uw medewerking.

 

Maatregelen bij Fosteo vanwege het Corona virus

  • Wij verzoeken iedereen die verkoudheidsverschijnselen en/of koorts heeft om niet naar de praktijk te komen !!!
  • Wij begroeten niet meer met de handen, maar met een glimlach.
  • Voor elk consult wast de therapeut grondig de handen en wij vragen elke klant om bij binnenkomst ook de handen te wassen/desinfecteren.
  • Meerdere malen per dag zullen de behandelbank, deurklinken, bureau, toetsenbord/muis, en de pinautomaat worden schoongemaakt.
  • Wij gebruiken bij elke klant nieuw papier op de behandeltafel en papieren gezichtshoesjes.
  • De lucht zal nog sterker worden gereinigd middels een hogere ionisatie.
  • Afspraken die verzet worden vanwege het Corona virus kunnen tot 4 uur voor tijd kosteloos worden geannuleerd/verzet.
  • Wij vragen u om, zo mogelijk, alleen te komen naar de praktijk.
  • De praktijk zal frequenter worden schoongemaakt en waar nodig gedesinfecteerd.

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en de GGD aan en volgen de ontwikkelingen op de voet. Deze lijst van maatregelen kan tussentijds worden aangepast.

Gesloten voor Osteopathie

Het kabinet heeft de lockdown verlengd tot 10 februari 2021. Helaas mogen wij in deze periode geen osteopathie uitvoeren. Diverse klanten hebben we in deze moeilijke periode met fysiotherapie kunnen helpen. Indien nodig krijgt onze fysiotherapeut instructies van Hélène Fokker zodat de behandeling enigszins aansluit op osteopathie. U krijgt hiervoor alleen het fysiotherapie tarief in rekening gebracht.

We zijn in deze periode beperkt telefonisch beschikbaar. Het liefste ontvangen we vragen via afspraak@fosteo.nl en indien nodig nemen wij telefonisch contact op. U kunt online osteopathie pas vanaf 10 februari boeken. Fysiotherapie en de KPR therapie kan per direct!

Voor nu wensen we u wederom sterkte in deze lastige tijd, blijf gezond ..