Online afspraak maken

De kosten voor de KPR therapie wijzigen per 1 november 2016

Ondanks de goede resultaten die we halen met Krullaards Perfect Reset therapie haken sommigen af op louter de prijs. Ook het volledige bedrag van €360,- ineens voor velen een te grote investering.

We mogen nu van de franchisegever de klant per keer laten betalen. Dat maakt de drempel om te starten aanzienlijk lager. Hierdoor zijn wel de tarieven lichtelijk aangepast. Ook rekent Fosteo nu alle fysiotherapie consulten door aan u als klant. Bij een aanvullende verzekering kunt u deze weer declareren bij uw zorgverzekeraar.

Als u geen aanvullende verzekering heeft dan kunt u voor ons voor het oude bedrag van €360,- de therapie doen. Neem contact met ons op om die situatie te bespreken.
Alle kosten staan hieronder op een rijtje. U kunt ook hier kijken voor meer gedetailleerde informatie.

[css_animation animation=”fade-in” duration=”1,5″]
  • Basis Functie Onderzoek

Wij adviseren als eerste stap een onderzoek of u in aanmerking komt voor de KPR therapie. Dit is onderzoek bestaat uit een ‘wettelijk verplichte screening’ en daarna een intake na screening (€45,-).
Na dit onderzoek geven we advies om KPR wel of niet te doen of wellicht een andere therapie. (bij een aanvullende verzekering kunt u deze kosten declareren)

Krullaards Perfect Reset logo

  • Eerste Behandeling KPR

Eerste Behandeling KPR is de daadwerkelijke behandeling waarbij u ook de KPR trainers (zooltjes) ontvangt (€170,-).

  • Vervolgbehandeling KPR

Dit is elke behandeling na de eerste. Doorgaans doen we minimaal drie behandelingen om een duurzaam resultaat te behalen (€110,-).

  • Evaluatie KPR therapie

Aan het einde van het traject horen we graag wat de resultaten zijn geweest van de behandeling. Dit valt volledig onder fysiotherapie en dus declareerbaar. Afhankelijk van het resultaat plannen we eventueel aanvullende sessies of bijvoorbeeld osteopathie ( €30,-).

[/css_animation]