Online afspraak maken

KPR Spreekuur op dinsdag 7 november

Voor vele soorten klachten is de Krullaards Perfect Reset therapie uitermate geschikt. Maar wat houdt deze therapie nou precies in? En belangrijker nog helpt het? En de meest gestelde vraag: ‘Wat kost het?’

Op al deze vragen en meer geven we antwoord in het KPR Spreekuur wat we dinsdag 7 november van 15:00 tot 17:00 op onze praktijk organiseren. Iedereen die vragen heeft kan binnenlopen en we geven antwoord op uw vragen. Als er voldoende tijd is doen we gratis een bekkenmeting om uw mogelijke scheefstand te bepalen.

Wilt u meer over de mogelijkheden van de KPR Therapie klik dan hier voor een uitleg over hoe het werkt en waar het voor geschikt is.

Aanmelden is niet verplicht maar wel prettig. Dat kan via afspraak@fosteo.nl en we zenden u een bevestiging.

Gesloten voor Osteopathie

Het kabinet heeft de lockdown verlengd tot 10 februari 2021. Helaas mogen wij in deze periode geen osteopathie uitvoeren. Diverse klanten hebben we in deze moeilijke periode met fysiotherapie kunnen helpen. Indien nodig krijgt onze fysiotherapeut instructies van Hélène Fokker zodat de behandeling enigszins aansluit op osteopathie. U krijgt hiervoor alleen het fysiotherapie tarief in rekening gebracht.

Als tegemoetkoming in deze moeilijke periode kunt u een fikse korting krijgen op de KPR therapie. De KPR Therapie kan een goed alternatief zijn om uw klachten te behandelen. Neem hiervoor contact op via de mail.

We zijn in deze periode beperkt telefonisch beschikbaar. Het liefste ontvangen we vragen via afspraak@fosteo.nl en indien nodig nemen wij telefonisch contact op. U kunt online osteopathie pas vanaf 10 februari boeken. Fysiotherapie en de KPR therapie kan per direct!

Voor nu wensen we u wederom sterkte in deze lastige tijd, blijf gezond ..