Online afspraak maken

U kunt nu ook bij ons terecht voor Dry Needling.

We kunnen u nu ook Dry Needling aanbieden als therapie. Dry Needling is een van de nieuwere behandelmethoden binnen de fysiotherapie. Het heeft zich al bewezen en is zeer effectief.

De zogenaamde (pijnlijke) triggerpoints worden opgezocht en behandeld met een naald. Dit kan ietwat prikken en de spier kan kort reageren zodra het pijnpunt met de naald wordt aangeraakt. Dit wordt in het algemeen echter niet als pijnlijk ervaren. Sommigen vinden het idee van een naald eng, maar willen toch graag de behandeling.

Er wordt net als met acupunctuur gebruik gemaakt van naalden maar dat is dan verder de enige overeenkomst. Een behandeling duurt enkele minuten en is o.a. geschikt voor klachten zoals:

  • Pijnlijke of verkrampte spieren (triggerpoints);
  • Uitstralende pijn in rug, nek, armen en benen;
  • Hoofdpijn en pijn na overbelasting.

Wellicht kunnen we uw klacht verhelpen met Dry Needling. Plan een afspraak in bij Lonneke, ze helpt graag !!

Gesloten voor Osteopathie

Het kabinet heeft de lockdown verlengd tot 10 februari 2021. Helaas mogen wij in deze periode geen osteopathie uitvoeren. Diverse klanten hebben we in deze moeilijke periode met fysiotherapie kunnen helpen. Indien nodig krijgt onze fysiotherapeut instructies van Hélène Fokker zodat de behandeling enigszins aansluit op osteopathie. U krijgt hiervoor alleen het fysiotherapie tarief in rekening gebracht.

Als tegemoetkoming in deze moeilijke periode kunt u een fikse korting krijgen op de KPR therapie. De KPR Therapie kan een goed alternatief zijn om uw klachten te behandelen. Neem hiervoor contact op via de mail.

We zijn in deze periode beperkt telefonisch beschikbaar. Het liefste ontvangen we vragen via afspraak@fosteo.nl en indien nodig nemen wij telefonisch contact op. U kunt online osteopathie pas vanaf 10 februari boeken. Fysiotherapie en de KPR therapie kan per direct!

Voor nu wensen we u wederom sterkte in deze lastige tijd, blijf gezond ..