Online afspraak maken

Lonneke, onze nieuwe collega

Op 19 juli 2016 is Lonneke Willemstein bij Fosteo in dienst getreden als Fysiotherapeut. Zij is direct gestart met het opleidingstraject om ook de KPR therapie te kunnen uitoefenen.

Na een gedegen training van de uitvinder en ontwikkelaar van de KPR therapie mag ze de zelfstandig aan de slag. Bij Fosteo gaan we nog een slag verder. In de eerste weken wordt ze begeleidt door een van onze ervaren therapeuten om de kneepjes van de KPR therapie nog beter onder de knie te krijgen. En daarbij leert ze gelijk de werkprocessen van Fosteo.

Wilt u meer weten van Lonneke bekijk dan haar eigen pagina. Zij doet naast de KPR therapie ook reguliere fysiotherapie. U kunt Online een afspraak met haar boeken. Zij is werkzaam bij ons op de dinsdag.

Gesloten voor Osteopathie

Het kabinet heeft de lockdown verlengd tot 10 februari 2021. Helaas mogen wij in deze periode geen osteopathie uitvoeren. Diverse klanten hebben we in deze moeilijke periode met fysiotherapie kunnen helpen. Indien nodig krijgt onze fysiotherapeut instructies van Hélène Fokker zodat de behandeling enigszins aansluit op osteopathie. U krijgt hiervoor alleen het fysiotherapie tarief in rekening gebracht.

Als tegemoetkoming in deze moeilijke periode kunt u een fikse korting krijgen op de KPR therapie. De KPR Therapie kan een goed alternatief zijn om uw klachten te behandelen. Neem hiervoor contact op via de mail.

We zijn in deze periode beperkt telefonisch beschikbaar. Het liefste ontvangen we vragen via afspraak@fosteo.nl en indien nodig nemen wij telefonisch contact op. U kunt online osteopathie pas vanaf 10 februari boeken. Fysiotherapie en de KPR therapie kan per direct!

Voor nu wensen we u wederom sterkte in deze lastige tijd, blijf gezond ..