Online afspraak maken

Open Dag op 12 november bij Fosteo voor de Krullaards Perfect Reset therapie

Fosteo organiseert op de Landelijke Open Dag twee identieke KPR sessies. Marlon Borkulo is deze dag uw gastheer. In beide identieke sessies maakt u kennis met de KPR therapie en kunt u al uw vragen stellen. Aan het einde van de sessie is er ruimte om een eventuele afspraak in te plannen of om op uw persoonlijke situatie in te gaan.

Als u interesse heeft om te komen verzoeken wij u ons te bellen/mailen en door te geven welke sessie u wilt bijwonen. Er zijn immers een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Sessie 1 is van 10:30 – 11:30
Sessie 2 is van 13:00 – 14:00

 

Wat kunt u verwachten:
– Uitleg over de therapie
– Basis Functie Onderzoek (BFO)
– Wat kost de therapie
– De combinatie met Osteopathie
– KPR demonstratie
– Ruimte tot vragen

U kunt u opgeven via 06 – 15 901 333, of de contactpagina.
Wij zien u graag op 12 november bij Fosteo in Rotterdam ..

Gesloten voor Osteopathie

Het kabinet heeft de lockdown verlengd tot 10 februari 2021. Helaas mogen wij in deze periode geen osteopathie uitvoeren. Diverse klanten hebben we in deze moeilijke periode met fysiotherapie kunnen helpen. Indien nodig krijgt onze fysiotherapeut instructies van Hélène Fokker zodat de behandeling enigszins aansluit op osteopathie. U krijgt hiervoor alleen het fysiotherapie tarief in rekening gebracht.

We zijn in deze periode beperkt telefonisch beschikbaar. Het liefste ontvangen we vragen via afspraak@fosteo.nl en indien nodig nemen wij telefonisch contact op. U kunt online osteopathie pas vanaf 10 februari boeken. Fysiotherapie en de KPR therapie kan per direct!

Voor nu wensen we u wederom sterkte in deze lastige tijd, blijf gezond ..