Online afspraak maken

Onze vacature voor een Fysiotherapeut ..

VACATURE OMSCHRIJVING

Onze praktijk, Fosteo te Rotterdam, gespecialiseerd in rugklachten en osteopathie, is op zoek naar een ondernemende en enthousiaste fysiotherapeut die zich graag wil doorontwikkelen tot rugexpert.

Over Fosteo Rotterdam

Fosteo houdt zich primair bezig met osteopathie en de Krullaards Perfect Reset therapie. Met osteopathie worden bij ons veel baby’s en (zwangere) moeders behandeld. Daarnaast hebben we veel affiniteit met sporters en dansers. We onderscheiden ons doordat we een management tak hebben en veel ICT kennis. Daardoor zijn diverse zaken wat beter en strakker geregeld. We bieden bijvoorbeeld klanten aan om Online Boekingen te doen inclusief AVG goedkeuringen.

 

Over Krullaards Perfect Reset

Krullaards Perfect Reset (KPR) is een landelijke organisatie met inmiddels 10 praktijken door heel Nederland. Deze therapie is bedoeld voor mensen met rug-, nek- en hiervan afgeleide klachten. De behandeling is bijzonder effectief, vernieuwend en pijnloos.

Inmiddels hebben Rob Krullaards, de bedenker en oprichter van KPR en zijn collega’s al meer dan 20.000 mensen behandeld. In meer dan 85% van de gevallen is de behandeling succesvol: het rechtzetten van het bekken en normaliseren van de wervelkolom.


De KPR therapie is gericht op het wegnemen van de oorzaak van veel rug- en nekklachten: een scheefstand van het bekken ten opzichte van de wervelkolom. Een scheefstand van het bekken kan ontstaan als gevolg van een anatomisch beenlengteverschil of een functioneel beenlengteverschil. Dit laatste ontstaat door verkeerde krachten van spieren op het bekken waardoor er een verdraaiing in het bekken ontstaat. Een anatomisch beenlengteverschil kan niet worden opgeheven met de KPR therapie. Een functioneel beenlengteverschil is daarentegen wel te behandelen.


“De essentie van de Krullaards Perfect Reset therapie is dat het lichaam zelf de bekkenstand corrigeert en de scheefstand of verdraaiing kan opheffen. Er komt geen externe manipulatie aan te pas. Door middel van onder andere trillingen en gevoelsprikkels die de KPR plaat toedient, ontstaat in het lichaam een reflex, waardoor spieren in de lage rug ontspannen en het bekken in zijn neutrale stand komt te staan. Vervolgens kan ook de wervelkolom weer in zijn neutrale positie komen waardoor beknelde zenuwen weer normaal kunnen functioneren en klachten kunnen verdwijnen.”


Lees meer over, onze methode, welke klachten wij zien, wat anderen zeggen over de behandeling en waarom je bij ons zou moeten komen werken op www.kpr.nl


Wegens groei zijn wij op zoek naar een fysiotherapeut met veel affiniteit en interesse in rugproblematiek.

WIE ZOEKEN WIJ:

 • Een fysiotherapeut die openstaat voor een vernieuwende aanpak
 • Je hebt een commerciële instelling waarbij je begrijpt dat klanten niet zomaar komen aanwaaien maar dat je er iets voor moet doen
 • Naast interesse in (patho)fysiologie en anatomie is het van belang dat je interesse hebt in de invloed van houding en beweging op de neuro- vasculaire component in het menselijk lichaam
 • Je bent representatief, klantvriendelijk en kunt zelfstandig werken
 • Een praktische triage, theoretisch onderbouwd op basis van goed klinisch redeneren klinkt als vanzelfsprekend voor jou
 • Je zorgt voor het beste resultaat bij iedere behandeling en bent betrokken bij de organisatie

WAT VRAGEN WIJ:

 • Een HBO diploma fysiotherapie
 • BIG- en CKR registratie
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Een commerciële instelling

 

WAT BIEDEN WIJ:

 • Interne opleiding tot Fosteo- / Krullaardstherapeut
 • Ondersteuning en begeleiding in de praktijk
 • Een comfortabele praktijkruimte
 • Mogelijkheid

 

FUNCTIE EISEN:

Minimale werkervaring: 1 jaar

Opleidingsniveau: HBO

Kwaliteitsregister: CKR – KNGF 

 

WAT BIEDEN WIJ:

Dienstverband: parttime

Contracttype: bespreekbaar (inclusief bonusregeling)

Uren indicatie: 8 – 16

Aanvullend:  Ben jij de fysiotherapeut die wij zoeken?

Meld je dan aan voor een oriënterend gesprek op onze praktijklocatie in Rotterdam. Je kunt je aanmelden via afspraak@fosteo.nl t.a.v. Marlon Borkulo. Kijk voor meer info over de praktijk op fosteo.nl.Vergeet je motivatie en CV (inclusief foto) niet mee te sturen.