Online afspraak maken

SecretariA Telefoonbeantwoording

Telefoonbeantwoording professioneel uitbesteed aan SecretariA.

Vanaf maandag 18 april 2016 maakt Fosteo gebruik van de diensten die SecretariA biedt. Dat betekent dat u niet meer direct Hélène of Marlon aan de lijn krijgt maar een van de SecretariA medewerkers. In de avonduren en weekenden nemen we wel zelf direct de telefoon aan.

U kunt zich vast voorstellen dat wij met patiënten bezig zijn en onvoldoende tijd hebben om u goed te woord te staan. Als er vragen zijn die SecretariA niet kan beantwoorden bellen wij snel terug. Denk daarbij aan spoed, inhoudelijke vragen of afspraken in het weekend.

SecretariA neemt al meer dan 23 jaar de telefoon aan voor een groot aantal bedrijven in Nederland. Dat doen we graag en goed en dat kunt u horen in elk gesprek. Wij zorgen voor uw zaak als u er niet bent. Is dat wat u zoekt? 

SecretariA verzorgt geheel naar uw wens de telefoonbeantwoording voor uw bedrijf. U bepaalt zelf hoe onze medewerkers de telefoon aannemen, welke informatie zij aan uw klanten verstrekken en hoe zij u informeren over de binnengekomen telefoongesprekken. 

Desgewenst plannen wij zelfs afspraken voor u in uw agenda. U heeft het zelf voor het zeggen.

Voor meer informatie:  www.secretaria.nl of 010 519 15 55.

Gesloten voor Osteopathie

Het kabinet heeft de lockdown verlengd tot 10 februari 2021. Helaas mogen wij in deze periode geen osteopathie uitvoeren. Diverse klanten hebben we in deze moeilijke periode met fysiotherapie kunnen helpen. Indien nodig krijgt onze fysiotherapeut instructies van Hélène Fokker zodat de behandeling enigszins aansluit op osteopathie. U krijgt hiervoor alleen het fysiotherapie tarief in rekening gebracht.

Als tegemoetkoming in deze moeilijke periode kunt u een fikse korting krijgen op de KPR therapie. De KPR Therapie kan een goed alternatief zijn om uw klachten te behandelen. Neem hiervoor contact op via de mail.

We zijn in deze periode beperkt telefonisch beschikbaar. Het liefste ontvangen we vragen via afspraak@fosteo.nl en indien nodig nemen wij telefonisch contact op. U kunt online osteopathie pas vanaf 10 februari boeken. Fysiotherapie en de KPR therapie kan per direct!

Voor nu wensen we u wederom sterkte in deze lastige tijd, blijf gezond ..