Online afspraak maken

SecretariA Telefoonbeantwoording

Telefoonbeantwoording professioneel uitbesteed aan SecretariA.

Vanaf maandag 18 april 2016 maakt Fosteo gebruik van de diensten die SecretariA biedt. Dat betekent dat u niet meer direct Hélène of Marlon aan de lijn krijgt maar een van de SecretariA medewerkers. In de avonduren en weekenden nemen we wel zelf direct de telefoon aan.

U kunt zich vast voorstellen dat wij met patiënten bezig zijn en onvoldoende tijd hebben om u goed te woord te staan. Als er vragen zijn die SecretariA niet kan beantwoorden bellen wij snel terug. Denk daarbij aan spoed, inhoudelijke vragen of afspraken in het weekend.

SecretariA neemt al meer dan 23 jaar de telefoon aan voor een groot aantal bedrijven in Nederland. Dat doen we graag en goed en dat kunt u horen in elk gesprek. Wij zorgen voor uw zaak als u er niet bent. Is dat wat u zoekt? 

SecretariA verzorgt geheel naar uw wens de telefoonbeantwoording voor uw bedrijf. U bepaalt zelf hoe onze medewerkers de telefoon aannemen, welke informatie zij aan uw klanten verstrekken en hoe zij u informeren over de binnengekomen telefoongesprekken. 

Desgewenst plannen wij zelfs afspraken voor u in uw agenda. U heeft het zelf voor het zeggen.

Voor meer informatie:  www.secretaria.nl of 010 519 15 55.