Online afspraak maken

Sportmassage bij de fysiotherapeut Frans van den Heuvel

[css_animation]

Bent u op zoek naar sportmasseur met fysiotherapeutische kennis als achtergrond en iemand met ervaring in het hardlopen, fietsen, zwemmen en bovenhandse sporten? Dan bent u bij mij op het juiste adres.

In de kern zal met de sportmassage gestreefd worden dat de sporter een zo optimale mogelijke voorbereiding heeft voor een training / wedstrijd of aan zijn / haar herstel kan werken. Blijkt het te gaan om steeds terugkerende spierpijn kunnen we samen nog eens dieper kijken naar mogelijk andere onderliggende problematiek, zoals bijvoorbeeld de looptechniek, trainingsbelasting, trainingsschema of werpbeweging.

[/css_animation]
[css_animation]

Naast een sportmassage, welke bestaat uit het losmaken van de spieren voor of na een sportprestatie, kan er ook gekozen worden voor een ontspanningsmassage bij mij. In deze sociaal roerige tijden kan het lichaam wel wat extra ontspanning gebruiken en is het een fijn cadeau aan uzelf om u eens 30 of 60 minuten in te watten te laten leggen.

[/css_animation]
[css_animation]

Daarnaast wil ik mensen die hier voor openstaan meenemen in een stukje ademhalings- of ontspanningsoefeningen. Dit kan aansluitend in een losse sessie gepland worden of we plannen dit, in samen spraak met u, in een langere sessie van 60 min. Zo kan u thuis nog uw ontspannen staat verlengen.
De kosten voor een half uur zijn €30,-. U kunt hier direct een afspraak sportmassage bij mij boeken.

Tot ziens in de praktijk !!

[/css_animation]