Online afspraak maken

Na tien jaar pijn en ellende.

Op een dag knakte er iets in mijn heupkom en daarbij kwam ’n zenuw klem te zitten. In die tien jaar bij vele artsen geweest. Orthopeden,Neurologen, MRI scan, Bot scan, niets te vinden. Na drie jaar opnieuw begonnen in een ander ziekenhuis en het zelfde eindverhaal. Fysiotherapeuten, cesar therapie, en uiteindelijk nog twee jaar bij de pijn poli. Daar hebben ze in drie verschillende zenuw wortels een proefblokkade gegeven. Ook dit gaf geen resultaat. Inmiddels kon ik geen 10 minuten meer lopen en ik kon niet naar links buigen, daar in die heup werd iets geblokkeerd.

Dan zie je in de Havenloods een advertentie van KPR open dag. Ik was ten einde raad na die 10 jaar, dus wat doe je dan nog.  Thuis naar de site van KPR gegaan en de ervaringen en filmpjes bekeken. Ja ik was om, gelijk een afspraak maken en gaan. Ik had een scheefstand van 10 mm. Na de eerste behandeling kwam ik van de plaat en ik was recht, heel bizar. En ik kon weer naar links buigen. Je voelt niets en toch is het gebeurd .

Ik ben nu een jaar verder en ik ben helemaal de oude, alles gaat weer perfect. Ik zou het van de daken willen schreeuwen, mensen twijfel niet en doe die KPR behandeling.