Online afspraak maken

Tijdelijk een korting op de KPR therapie !!

[css_animation animation=”roll-3d-to-right”]

Zonder pijn bewegen met de Krullaards Perfect Reset therapie !!

De KPR therapie helpt bij rug- en bekkenklachten en daarmee samenhangende klachten zoals rusteloze, pijnlijke, verkrampte en/of vermoeide benen. Een vervelende periode met Covid-19 ligt hopelijk nu achter ons. Veel is onduidelijk, echter 1 feit is bewezen: bewegen in de buitenlucht is goed voor de gezondheid.

Werkt uw rug, bekken en/of benen niet mee en wordt u belemmerd tijdens het bewegen? Wij helpen u heel graag (weer) op gang. Wilt u weten wat de KPR therapie inhoudt kijk dan hier. De kosten van de therapie staan kunt u hier vinden.

[/css_animation]
[css_animation]

Actie
Omdat wij overtuigd zijn van de werking van de KPR therapie, bieden wij vanaf 9 juni tot 1 augustus 2020 een behandeling aan voor €50,-. De normale kosten per behandeling zijn €70,-. Op de hele KPR therapie (3 behandelingen) scheelt dit al €60,-.

Direct online een afspraak maken
U kunt bij ons Online een afspraak inboeken. Klik daarvoor hier om een afspraak te maken met onze fysiotherapeut Frans van den Heuvel. Naast de KPR therapie behandelt hij trigger points en geeft sportmassages.

Vergoeding zorgverzekering
Omdat de KPR therapie deels uit fysiotherapeutische werkzaamheden bestaat kunt u een aanzienlijk deel van uw zorgverzekeraar terugkrijgen. Let op, hiervoor moet u wel een aanvullende verzekering met hebben.

[/css_animation]
[css_animation animation=”roll-3d-to-left”]

Op onze website vindt u een uitgebreide beschrijving van de KPR therapie en voor welke klachten de therapie wordt toegepast. Ook zijn er vele testimonials opgenomen van anderen die u zijn voorgegaan.

Heeft u vragen, mail ons, wij geven binnen 1 dag antwoord: afspraak@fosteo.nl.

Graag tot ziens ..

[/css_animation]