Online afspraak maken

Tweede Fosteo Beauty Day op 2 december – Microneedling+RF

Op zaterdag 4 november was onze eerste Fosteo Beauty Day met microneedling+RF en het was een succes! Iedereen was enthousiast en daarom hebben we direct een 2e dag ingepland op zaterdag 2 december 2023. Dus voor degenen die het de eerste keer hebben gemist, wees er nu op tijd bij!
Dit keer starten we om 09:00 en gaan door tot 16:00 met de microneedling+RF behandelingen. De behandeling duurt een half uur.

 

 

Wat is microneedling:
Met (geïsoleerde) naalden worden microscopisch kleine gaatjes in de huid gemaakt. Vlak na het maken van de gaatjes wordt met radio frequente golven extra warmte de huid in gestuurd. Dit bij elkaar zorgt ervoor dat de collageenproductie flink wordt gestimuleerd. Bij de een zijn de resultaten na 2 dagen al zichtbaar. Het eindresultaat kan je verwachten na 3 tot 4 weken.

Wat kan het je opleveren:

  • Een frissere, strakkere en egalere huid;
  • Rimpels worden minder diep of verdwijnen;
  • Je ziet er jonger uit;
  • Je huid glimt minder en is rustiger;
  • Littekens kunnen verminderen.


Voor wie is het bedoeld:

Nou, voor iedereen die zijn huid wilt verbeteren. En ja, zoals je op de foto’s ziet is het ook prima geschikt voor de man. Onze eigen Hélène Fokker heeft aan het einde van de dag ook de behandeling gedaan. Voor het beste resultaat moet je de behandeling wel een aantal keren herhalen.
Als je een flinke oppepper wilt hebben voor je gezicht kom dan ook. Stuur een mailtje naar afspraak@fosteo.nl en dan neem ik contact met je op. We gaan hier waarschijnlijk een standaard Fosteo dienst van maken en vandaar dat de ins en outs van de behandeling op korte termijn op de website komen.

De kosten:
We houden de prijs voorlopig extreem laag, namelijk €75,-. Normaal kost een dergelijke behandeling circa het dubbele. Doe je mee op 2 december ..