Online afspraak maken

Vergoedingen van de zorgverzekeraar in 2017

U heeft een aanvullende zorgverzekering en wilt graag weten hoeveel u terugkrijgt van uw zorgverzekeraar als u zich bij Fosteo laat behandelen.

Fosteo heeft geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars en daarom moeten alle consulten eerst door u zelf worden betaald. U dient de factuur zelf in te dienen bij de zorgverzekeraar voor een vergoeding van de door u gemaakte kosten.

Afhankelijk van de verzekeraar en polis kan de vergoeding best wel wat schelen. De lijsten die wij hebben zijn een goede indicatie maar geen garantie. Neem daarom bij twijfel contact op met uw zorgverzekeraar voor de meest accurate opgave.

De kosten voor Fysiotherapie volgens een collega fysiotherapeut
De kosten voor Fysiotherapie volgens Independer
De kosten voor Osteopathie volgens de NVO

Gesloten voor Osteopathie

Het kabinet heeft de lockdown verlengd tot 10 februari 2021. Helaas mogen wij in deze periode geen osteopathie uitvoeren. Diverse klanten hebben we in deze moeilijke periode met fysiotherapie kunnen helpen. Indien nodig krijgt onze fysiotherapeut instructies van Hélène Fokker zodat de behandeling enigszins aansluit op osteopathie. U krijgt hiervoor alleen het fysiotherapie tarief in rekening gebracht.

Als tegemoetkoming in deze moeilijke periode kunt u een fikse korting krijgen op de KPR therapie. De KPR Therapie kan een goed alternatief zijn om uw klachten te behandelen. Neem hiervoor contact op via de mail.

We zijn in deze periode beperkt telefonisch beschikbaar. Het liefste ontvangen we vragen via afspraak@fosteo.nl en indien nodig nemen wij telefonisch contact op. U kunt online osteopathie pas vanaf 10 februari boeken. Fysiotherapie en de KPR therapie kan per direct!

Voor nu wensen we u wederom sterkte in deze lastige tijd, blijf gezond ..