Online afspraak maken

Marlon en Hélène

Fosteo is opgericht door Marlon Borkulo en Hélène Fokker na een grondige voorbereiding. De deur van ons behandelcentrum is open gegaan in november 2014. Het starten van een nieuwe onderneming is altijd spannend, maar zeker in een crisisperiode en een verzadigde fysiotherapiemarkt. Ook de ijzeren greep van de zorgverzekeraars op de zorgverleners is een belangrijk aandachtspunt.

Marlon en Hélène

Marlon en Hélène

Ondanks een aantal uitdagende vooruitzichten zijn wij gestart met ons behandelcentrum. Wij bieden 3 soorten therapieën aan die we waar wij nodig achten met elkaar mixen:

De meest bekende therapie is fysiotherapie. Voor vele blessures is fysiotherapie een goede en afdoende oplossing. Waar fysiotherapie geen uitkomst meer biedt is osteopathie vaak een goed alternatief. Osteopathie valt in Nederland onder de alternatieve geneeswijze en biedt vaak een oplossing waar fysiotherapie niets meer doet. Een nog redelijk onbekende therapie is Krullaards Perfect Reset. Deze therapie levert vaak verbluffende resultaten waar geen andere therapie een oplossing heeft kunnen bieden.

[css_animation]

Ons Doel

Marlon en Hélène zijn een behandelcentrum gestart omdat wij oprecht geloven in de aangeboden therapieën. Naast het aanbieden van deze therapieën willen wij het ook anders onder de aandacht brengen.

Onze doelstellingen:

  • Een moderne praktijk bouwen voorzien van vele gemakken. Hieronder verstaan we een goede website, gemakkelijke manier van afspraken maken, flexibele manier van betaling enz enz;
  • Volwassenen, kinderen en baby’s van hun klachten afhelpen en niet simpelweg alleen behandelen;
  • Waar zinvol de klant kennis laten maken met de KPR Therapie, wij geloven er heilig in;
  • Persoonlijk contact met de patiënt en deze snel antwoord te geven op vragen.
[/css_animation]
[css_animation]

Boek nu uw afspraak

U kunt online bij ons een afspraak maken en uw gegevens in onze elektronisch patiëntendossier plaatsen. Hierdoor kunnen wij meer tijd besteden aan uw Osteopathie, Fysiotherapie of Krullaards Perfect Reset behandeling.
Veilig online boeken
[/css_animation]
[css_animation]

Onze Locatie

Na een zoektocht door Rotterdam zijn we bij het Noordereiland aangekomen. Een centrale plek in Rotterdam en toch enigszins onbekend. Op het eiland zijn veel creatieve bedrijven gevestigd en wij voelen er ons thuis.

Het Noordereiland is een eiland in de Nieuwe Maas in Rotterdam, verbonden door de Willemsbrug en Koninginnebrug. Het heeft circa 3600 inwoners en is onderdeel van het stadsdeel Feijenoord in Rotterdam-Zuid.

[/css_animation]
[css_animation]
Erasmusbrug en het Noordereiland

Erasmusbrug en het Noordereiland – (foto verkregen via https://beeldbank.rws.nl, Rijkswaterstaat)

Het Noordereiland dankt zijn naam aan de Noorderhaven (tegenwoordig Koningshaven) die onder leiding van C.B. van der Tak tussen 1872 en 1874 werd gegraven. Door het graven van de Noorderhaven werd het Noordereiland afgescheiden van het toenmalige eiland Fijenoord. Tot de laatste tien jaren van de twintigste eeuw kenmerkte het eiland zich door een grote bedrijvigheid. Zowel aan de Maaskade, aan de noordzijde van het eiland, als aan de Prins Hendrikkade aan de zuidzijde lagen de binnenvaartschepen soms vijf tot zes rijen breed. Het eiland werd bewoond door een grote populatie schippers. Met de komst van de container en de verplaatsing van havenactiviteiten naar Botlek, Europoort en Maasvlakte is het Noordereiland meer woonwijk geworden.

[/css_animation]