Direct online boekenOver ons

Marlon en Hélène

Fosteo is opgericht door Marlon Borkulo en Hélène Fokker na een grondige voorbereiding. De deur van ons behandelcentrum is open gegaan in november 2014. Het starten van een nieuwe onderneming is altijd spannend, maar zeker in een crisisperiode en een verzadigde fysiotherapiemarkt. Ook de ijzeren greep van de zorgverzekeraars op de zorgverleners is een belangrijk aandachtspunt.

Marlon en Hélène

Marlon en Hélène

Ondanks een aantal uitdagende vooruitzichten zijn wij gestart met ons behandelcentrum. Wij bieden 3 soorten therapieën aan die we waar wij nodig achten met elkaar mixen:

De meest bekende therapie is fysiotherapie. Voor vele blessures is fysiotherapie een goede en afdoende oplossing. Waar fysiotherapie geen uitkomst meer biedt is osteopathie vaak een goed alternatief. Osteopathie valt in Nederland onder de alternatieve geneeswijze en biedt vaak een oplossing waar fysiotherapie niets meer doet. Een nog redelijk onbekende therapie is Krullaards Perfect Reset. Deze therapie levert vaak verbluffende resultaten waar geen andere therapie een oplossing heeft kunnen bieden.

Ons Doel

Marlon en Hélène zijn een behandelcentrum gestart omdat wij oprecht geloven in de aangeboden therapieën. Naast het aanbieden van deze therapieën willen wij het ook anders onder de aandacht brengen.

Onze doelstellingen:

Marlon en Hélène

Marlon en Hélène

  • Volwassenen, kinderen en baby’s van hun klachten afhelpen en niet simpelweg alleen behandelen;
  • Doorverwijzen voor kwalitatief hoogwaardige fysiotherapie producten, matrassen, trainingen in het ‘zitten’ en ergonomische producten zoals een muis en laptopstandaard;
  • Persoonlijk contact met de patiënt.

Boek nu uw afspraak

U kunt online bij ons een afspraak maken en uw gegevens in onze elektronisch patiëntendossier plaatsen. Hierdoor kunnen wij meer tijd besteden aan uw Osteopathie, Fysiotherapie of Krullaards Perfect Reset behandeling.
Online boeken

Het Team

Lonneke Willemstein is onze fysiotherapeut die alles tot in de puntjes wil afwerken. Ze werkt voor de beroepsvereniging van de fysiotherapie en heeft als specialiteit het intapen van gewrichten en het maken van echo’s.

De ervaren Hélène Fokker doet osteopathie en behandelt zowel baby’s, kinderen als volwassenen. Met haar diepgaande kennis bent u in vertrouwde handen.

Het management wordt gedaan door Marlon Borkulo. Dat betekend alles van deze website, onze werkprocessen, online marketing, inkoop tot het management.

Onze Locatie

Erasmusbrug en het Noordereiland

Erasmusbrug en het Noordereiland – (foto verkregen via https://beeldbank.rws.nl, Rijkswaterstaat)

Na een zoektocht door Rotterdam zijn we bij het Noordereiland aangekomen. Een centrale plek in Rotterdam en toch enigszins onbekend.

Het Noordereiland is een eiland in de Nieuwe Maas in Rotterdam, verbonden door de Willemsbrug en Koninginnebrug. Het heeft circa 3600 inwoners en is onderdeel van het stadsdeel Feijenoord in Rotterdam-Zuid.

Het Noordereiland dankt zijn naam aan de Noorderhaven (tegenwoordig Koningshaven) die onder leiding van C.B. van der Tak tussen 1872 en 1874 werd gegraven. Door het graven van de Noorderhaven werd het Noordereiland afgescheiden van het toenmalige eiland Fijenoord. Tot de laatste tien jaren van de twintigste eeuw kenmerkte het eiland zich door een grote bedrijvigheid. Zowel aan de Maaskade, aan de noordzijde van het eiland, als aan de Prins Hendrikkade aan de zuidzijde lagen de binnenvaartschepen soms vijf tot zes rijen breed. Het eiland werd bewoond door een grote populatie schippers. Met de komst van de container en de verplaatsing van havenactiviteiten naar Botlek, Europoort en Maasvlakte is het Noordereiland meer woonwijk geworden.

Door Woonstad Rotterdam, die de ruimte aan ons verhuurt, werden we er op gewezen dat veel creatieve bedrijven op het eiland zijn gevestigd. Daarbij was de ruimte perfect en is het mogelijk om gratis voor de deur te parkeren. De beslissing was snel genomen.

Gewapend met een goede aannemer werden de bouwactiviteiten in augustus 2014 gestart en konden we in november de eerste patiënten verwelkomen.

Adres

Burgemeester Hoffmanplein 30A
3071 XL Rotterdam (Noordereiland)

Bereikbaar met bus 32 en 47
Per 1-1-2020 betaald parkeren !!

Openingstijden

Maandag09:00 - 16:00
Dinsdag09:00 - 16:00
Woensdag09.00 - 21:20
Donderdag09:00 - 14:00
Vrijdag08.30 - 16:30
Zaterdag11.00 - 16:00

Contact

Als u vragen heeft kunt u ons altijd bellen of mailen.

06 - 15 901 333

OnlineEen afspraak maakt u het snelst online!