Online afspraak maken

Open Dag op zaterdag 19 maart

Fosteo heeft op zaterdag 19 maart een open dag.

Vanwege een grote belangstelling hebben wij in de “week van de zorg” een Open Dag gepland. Vele zorgverleners openen hun deuren voor het publiek en wij natuurlijk ook. In vier identieke sessies verdeeld over de dag geven we antwoord op de volgende vragen:

Wij geven ter plekke een demonstratie van een KPR behandeling. We hopen op die manier meer duidelijkheid te geven over wat de behandeling inhoudt. Maar we geven ook een gratis intake afspraak weg voor osteopathie. Wij selecteren aan de hand van het klachtenbeeld zelf iemand uit het publiek hiervoor.

Voor de snelle beslissers op de Open Dag hebben we de tarieven nog net iets scherper kunnen maken. En voor alle bezoekers hebben we een goodiebag met interessante informatie.

Per sessie laten we circa 20 mensen toe. Als u ook wilt komen verzoeken wij u om aan ons op te geven welke sessie u wilt volgen. Als u zich laat aanmeld kan het zijn dat de sessie van uw voorkeur reeds vol is. Mocht u zich via de mail aanmelden stellen we het op prijs als u iets verteld over uw klachten.

  1. Sessie1 – 10:00 tot 11:00
  2. Sessie2 – 11:30 tot 12:30
  3. Sessie3 – 13:30 tot 14:30
  4. Sessie4 – 15:00 tot 16:00

 

U zult begrijpen dat we niet op ieder zijn specifieke klachten kunnen ingaan op deze dag. Het is natuurlijk mogelijk om direct een afspraak te boeken voor een consult om te bekijken of de therapie ook voor u geschikt is.

U kunt u opgeven via 06 – 15 901 333, of de contactpagina.