Online afspraak maken

Open Dag op zaterdag 19 maart

Fosteo heeft op zaterdag 19 maart een open dag.

Vanwege een grote belangstelling hebben wij in de “week van de zorg” een Open Dag gepland. Vele zorgverleners openen hun deuren voor het publiek en wij natuurlijk ook. In vier identieke sessies verdeeld over de dag geven we antwoord op de volgende vragen:

Wij geven ter plekke een demonstratie van een KPR behandeling. We hopen op die manier meer duidelijkheid te geven over wat de behandeling inhoudt. Maar we geven ook een gratis intake afspraak weg voor osteopathie. Wij selecteren aan de hand van het klachtenbeeld zelf iemand uit het publiek hiervoor.

Voor de snelle beslissers op de Open Dag hebben we de tarieven nog net iets scherper kunnen maken. En voor alle bezoekers hebben we een goodiebag met interessante informatie.

Per sessie laten we circa 20 mensen toe. Als u ook wilt komen verzoeken wij u om aan ons op te geven welke sessie u wilt volgen. Als u zich laat aanmeld kan het zijn dat de sessie van uw voorkeur reeds vol is. Mocht u zich via de mail aanmelden stellen we het op prijs als u iets verteld over uw klachten.

  1. Sessie1 – 10:00 tot 11:00
  2. Sessie2 – 11:30 tot 12:30
  3. Sessie3 – 13:30 tot 14:30
  4. Sessie4 – 15:00 tot 16:00

 

U zult begrijpen dat we niet op ieder zijn specifieke klachten kunnen ingaan op deze dag. Het is natuurlijk mogelijk om direct een afspraak te boeken voor een consult om te bekijken of de therapie ook voor u geschikt is.

U kunt u opgeven via 06 – 15 901 333, of de contactpagina.

 

Gesloten voor Osteopathie

Het kabinet heeft de lockdown verlengd tot 10 februari 2021. Helaas mogen wij in deze periode geen osteopathie uitvoeren. Diverse klanten hebben we in deze moeilijke periode met fysiotherapie kunnen helpen. Indien nodig krijgt onze fysiotherapeut instructies van Hélène Fokker zodat de behandeling enigszins aansluit op osteopathie. U krijgt hiervoor alleen het fysiotherapie tarief in rekening gebracht.

Als tegemoetkoming in deze moeilijke periode kunt u een fikse korting krijgen op de KPR therapie. De KPR Therapie kan een goed alternatief zijn om uw klachten te behandelen. Neem hiervoor contact op via de mail.

We zijn in deze periode beperkt telefonisch beschikbaar. Het liefste ontvangen we vragen via afspraak@fosteo.nl en indien nodig nemen wij telefonisch contact op. U kunt online osteopathie pas vanaf 10 februari boeken. Fysiotherapie en de KPR therapie kan per direct!

Voor nu wensen we u wederom sterkte in deze lastige tijd, blijf gezond ..