Online afspraak maken

Fosteo zoekt collega’s

Fosteo is aan het groeien en zoekt daarom enthousiaste collega’s.

Op dit moment is er een vacature voor zowel een Fysiotherapeut als een Osteopaat. Mocht je interesse hebben om bij Fosteo te werken kan je een motivatie met CV sturen naar marlon apestaartje fosteo punt nl.

Voor beide functies gaat het in eerste instantie om twee dagdelen maar met jouw hulp hebben we het plan om dit verder te laten uitgroeien tot meer. Voor de Fysiotherapeut gaat het primair om het uitvoeren van de Krullaards Perfect Reset therapie. Voor de Osteopaat hebben we ook graag dat je een bepaalde specialiteit.

Aangezien wij geen contracten hebben afgesloten met zorgverzekeraars vinden we het commerciële inzicht erg belangrijk. We horen het graag als je interesse hebt.

Gesloten voor Osteopathie

Het kabinet heeft de lockdown verlengd tot 10 februari 2021. Helaas mogen wij in deze periode geen osteopathie uitvoeren. Diverse klanten hebben we in deze moeilijke periode met fysiotherapie kunnen helpen. Indien nodig krijgt onze fysiotherapeut instructies van Hélène Fokker zodat de behandeling enigszins aansluit op osteopathie. U krijgt hiervoor alleen het fysiotherapie tarief in rekening gebracht.

Als tegemoetkoming in deze moeilijke periode kunt u een fikse korting krijgen op de KPR therapie. De KPR Therapie kan een goed alternatief zijn om uw klachten te behandelen. Neem hiervoor contact op via de mail.

We zijn in deze periode beperkt telefonisch beschikbaar. Het liefste ontvangen we vragen via afspraak@fosteo.nl en indien nodig nemen wij telefonisch contact op. U kunt online osteopathie pas vanaf 10 februari boeken. Fysiotherapie en de KPR therapie kan per direct!

Voor nu wensen we u wederom sterkte in deze lastige tijd, blijf gezond ..